Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nové album

Už jste viděli to nové album s britnei co se menuje newer love tady je na něj link http://s5.bitefight.org/c.php?uid=29318 *14* *14* *14*
  • Peťulka

http://www.polakjan.estranky.cz/
    P rosím něco mi napište do Gbooku!!!Díky *14* *14* *14*
  • ehmmm

Britney je úžasná, skvělá, krásná a móc jí obdivuji........ Jste blbý, ne?!Britney je kráva!!!!Asi si peroxidem vypálila všechny mozkový buňky!!!!!
  • Vtip

Je módní přehlídka. Jdou tam Britney, Paris, Kelly a Viktorie (To je ta kráva co říkala, že moje vtipy jsou trapný!). Britney v tangách a pevném topu se všem líbí. Kellinka se také všem líbí. Pak přichází nahá Viktorie a zrcadla se rozbijou. Moc hezká zrovna není! *1*
    • Re: Vtip

Můj vtip:Vsadila se Avril,Britney,Viktorie a Sandy,kdo nejdéle vydrží ve velkém mrazáku.Jde tam Avril,vydrží tam 5 minut a myslí si,že už jí nikdo nepřekoná.Jde tam Britney a vydrží to 3 hodiny. Jde tam Viktorie a vydrží to 5 hodin,dalších 5 hodin...pak jí to přestane bavit a vyleze.Vypla si totiž mrazení,ale aby to ostatní nepoznaly,ta ho nakonec zase zapla. Nakonec tam jde Sandy a je tam 5 hodin,dalších 5 hodin,jeden den,dva dny...po týdnu se tam Avril,Britney a Viktorie jdou podívat a tam leží na zemi zmrzlá mrtvá Sandy. Nevěděla totiž,jak se vypíná mrazení! *15**15**15**15**15*
  • Britny is my angel

Britny is my very good friend.We are as sisters .I like Britney. *4*
  • Ahojky!

Čau všichni *3* !
    Podle mě je Britney úžasná *5* ! Není tak ošklivá jako třeba Paris *9* . Zpívá hezky a má nádherný písničky *4* . Ty co si myslí, že je pitomá, ať jdou do pr... *5* ! Takže tím končí můj první vzkaz! *1*
    Čau! Vaše Sandy! *3*
  • Britney

Ja Britney Miluju Milujuuuuuuuuuuuuuuuuu!
    Je to nééééééééééj zpevacka na svete! *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *1* *1* *14* *4* *14*
  • Brit je nej

Britney je ta nej nej zpěvačka na zemi tak si toho važte!!!Jukněte na můj blog www.mtvstar.blog.cz pls tak papa *14* *4* *14* *15* *3*
    • Re: Brit je nej

Souhlasim s tebou! *4* *14* *14* *3*
  • Britney je nej!

Britnej je ten nejúžasnější člověk na týhle planetě!Ke všemu ještě úžasbě zpívá!Je strašně milá a přátelská.A kdo ji nemá rád je asi hluchej i slepej.Antifandové STYDTE SE! *3* *14* *10* *4*
  • Vim že se snažíš bránit britney, ale jak můžeš říct že si obě vid+ěla na vlastní oči? kde jako? myslíš že ti to všichni sežerou?? Ty si fag ale divná!!! *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit