Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kukuk

britny je bomba zpevacka *8* a nevim co proti ni maji ostatni kdyz se jim nelibi tak at na stranky nelezou ja ji mam tak moc rada ze s ni mam i referat do hudebky *3* *13* *5* *14*
  • Britney je prostě super doufám, že se vrátí a bude pokračovat ve zpěvu.Byla by to škoda kdyby už nezpívala. *4* *15*
  • Britney

Brit zbožňuju už od začátku, je to moc krásná ženská, která úžasně zpívá. Moc jí miluju a těším se až se zase vrátí, dude to co nejdřív. Brit je prostě třída. Moc jí fandím *14* *14* *14* *14* *3* *4*
  • já mám Britney moc ráda *4* *4* *3* *3*
  • Nevím co jsi myslíte vy ale já jsem s ní celkem spokojená a náhodou umí zpívat hezky a je to fajn zpěvačka. *4* *4* *4*
  • zpívat a ne spívat. brit je fyjn holka *3*
  • je skvela.uz se tesim az ji pristi rok vyjde jeji cedo. *3* jsem jeji nejvetsi fanynka *3* *15* *1*
  • Britney je nekrásnější *3* no nebo možná byla *15*
  • Novinka ve světě Britney

Podívej na nový web o Britney britneyvault.net
  • Britney to stim jejim teda vyhrála *9* Kevin se chová jak něakej pubertální fracek, kterej si myslí že život je jen zábava či co. *9* Asi mu nikdo neřekl že když už si chlap založí rodinu tak se od něj čeká že se o ní bude taky starat!!! Hmm... Ale pán je mladej a se chce přeci bavit, a manželka to zvládá sama né, tak co by se on staral že? HOVNO!! Měl sis pořídit dítě v pedesáti trotle (nebo v kolika ten hovad dostane rozum - tedy pokud ho vůbec někdy dostane) Jestli si Brit takhle nechá klidně dál srát na hlavu tak je to u mně totální kráva. *10* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit