-
BRITNEY JE MŮJ ŽIVOT
britney je ta nejúžasnější zpěvačka na týhle planetě.......je boží...mám jíí mooooocinko ráda, protože nepomlouvá, neni namyšlená, furt se směje atd. je toho strašně moc proč jí mám ráda.....Je prostě BOŽÍÍÍÍÍ!!! *14* -
Britney
JAko sorry ale vy jste úplně nejvíc vyšinutý!! JAk můžete srovnávat Britney s Christinou?? Christina je nejvic namyšlená pipinka!! Viděla jsem jí na vlastní oči!! Takže vim , co říkám!! *1* Jo a Britney jsem taky viděla na vlastní oči!! Byla strašně moc příjemná!! Dala mi autogram a ještě se semnou vyfotila!! *3* FAkt jako ty 2 se nedaj srovnávat!! Jiank Britney má nádherný syny!! *14* Fakt jo ..... -
-
Re: Britney
Mas pravdu!!!!
Britney je nej nej nej
-
-
Britney je nej
Britney je nejlepší a nejhezčí zpěvačka ze všech!!! *15* *15* Vy co jí nesnášíte jste fanoušci Christiny nebo jiné zpěvačky a proto Brit nemusíte. *10* Já Christinu taky nemusim *15* -
BRITNEY BEST
*14* Britney je nej zpěvačka ... je fakt skvělá sbožnuji její písně *14* *14* *8* *14* *14* *14* http://www.vaseviktorka.blog.cz/ *14* -
Britney
Brit zbožňuju už od začátku, teď dělala nějaký kopance, ale už se zase uklidnila a je fakt super, vypadá jako dřív a na její nové album, které připravuje všichni pějí jen to nejlepší, takže Britney je zpět v plné parádě a kráse -
no tak docela je super a korat se chova jak kurva
-
britney je uplne v poho
-
britney je super a kdo proti neco ma tak at zaleze a radsi nevylejza mozna i udela lip
-
tak aspoň že se konečně zbavila toho vyžírky
-
Kukuč
Je to fakt boží.