Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu jí

Brit jsem dříve měla hodně ráda! Byla to fajn zpěvačka,tanečnice a zdála se mi i docela milá...myslím¨si,ale že jí sláva a ten humbuk okolo ní trochu zamotal hlavu. V poslední době se mi zdá,že si to všechno kazí! Pro mě je to krásná ženská,která si všechno kazí svm chováním! *7*
  • britney uz se snad vzpamatovala

tak uz se nam britney snad vzpamatovala co? vypadalo to ze se fakt uplne zblaznila *9* pry uz nataci novy album, takze pro ty co maj radi jeji muziku tak bude uz na podzim *3* ted ale nataci naky video tak uz snad BRZYYYYYY
    jinak ja ctu drby o ni na tehlech strankach. pisou tam drby kazdej den a britny je tam skoro denne. odtamtad mam ty svoje chytrosti. su tam cerstvy fotky a tak. britney ma pircing v bradavce asi!!!!!
    http://www.meredit.cz/Celebrity-Gossip/Celebrity-Gossip/Britney-si-uzivala-vecirek-ve-spodnim-pradle?Itemid=459
  • britney

britney je divný že je američanka a ne britka *5*
  • tak co je pravda???

newím newím je to divný...tady píšou,že Brit váží 48 kg a měří 165 cm,a já v jejím životopise mám že měří 168 cm a váží 63 kg....to je dost divný...nejde o fakt,ale o to,že jsou to tu pěkný kecy... *7*
  • BritničkA

Je jí 25 let,je nádherná vždycky když jí vidim tak se mi normálně o ní i zdá,akorát škoda že se nechala ostříhat dohola,ale určitě k tomu měla ten důvod že hodně pila.Doufejme že se zase postaví na nohy a ješětě nám ukáže jakto že je krásná tak i to že umí zpívat. *4* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *9*
  • Britníček

Ahojkýýýýýýý *1* !
    Takže vám teď zopakuji nejúspěšnější z mých vtipů o Britney Spears, pak něco o jejím rozumu a nakonec k jejím fanouškům *5* .
    Vtip *8* :
    Britney Spears volá správci sítě, že jí nefunguje internet. Správce se jí ptá jestli zadala správné heslo. Ona říká, že ano, že ho viděla u svého kolegy. Správce se jí ptá jaké je to heslo. Ona říká že pět hvězdiček. :-)
    O jejím rozumu *7* :
    Každý uzná, že Britney je hezká. Ale každý tvrdí něco jiného o jejím rozumu. Nechápu, ale jaký je důvod říkat, že je hloupá. Tak taky trochu přemýšlejte před tím než řeknete, že je hloupá.
    Pro fanoušky *5* :
    Navštivte dva super blogy o Britney Spears! Blog vaseviktorka a ještě jeden, který najdete na adrese blog-britney.blog.cz.
    Čaukýýýý! *3*
  • Britník!

Britney je úžasná *14* ! Je krásná zpívá hezky *5* !
  • Autogramy!

Nabízím AUTOGRAMY světových hvězd! (bydlela jsem do svých 16ti let v USA:-) )

Britney Spears

Paris Hilton

Robbie Williams

Justin Timberlake

Beyoncey

Christina Aguilera

Orlando Bloom

Nabídnu je ale jenom opravdovým fanouškům, takže pište na email, kolik jste schopní za takový autogram nabídnout:-) Podpis je vždy umístěn na plagátu, nebo na CD dané hvězdy… Tak si o něj napište!!!
  • To SUe

Díky za to album je super
  • Díky

To neni nový album ale nějákej remix ale i tak je to supeeeer *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit