-
super wallpapers
Nevím jak vy, ale já se jdu odreagovat na http://wallpapers.webprovas.com Byli jste už tam? To se mobily nažerou!!!!!! -
Britney je super holka která si toho moc prožila a přeji at je mimčo zdravé a jednou stejně dobré jako TY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Britney
Je super. Fakt skvělá. A její desky jsou úžasný!!!!! -
brit
zdá se mi celkem v ,,poho" -
Brit
Brit je dobrá!Nevidim na ní nic tak strašnýho,vy jí tu pomlouváte že má skandály a myslim že teď se mnohem víc píše třeba vo Avril(jak každej den chlastá jak duha..).A že jí někdo nadává je mi u prdele,sou to většinou lidi který sou zakomplexovaný a potřebujou se zviditelnit.Jo Brit kdyby za mnou přišla v noci..:-))) -
=o(
No mě teda Britney osobně připadá jako děsně namyšlená.....ale neznám ji,takže nemůžu posoudit jaká je ve skutečnosti.Některé její písničky se mi líbí.No váš názor vám neberu...mě osobně se víc líbí písničky Avril Lavigne=o) -
Britney kiss my ass!!!!!!
-
váha 48 kg??? a čí že je to váha???
-
oh,chudáááku...rád bych viděl tvůj "hezkej" xicht...asi máěš sám(a) se sebou problémy,co...hm,tvůj slepičí mozek se nezmůýe na nic jinýho,co...koho poslouchá tvůj slepičí mozek-at´ tady máme taky koho pomlouvat...a dávej si bacha abych tgi ten tvůj slepičí mozeček nerozkopal!!
-
BRITNEY JE NEJLEPSI ZPEVACKA CO SEM KDY SLISELA JE TO FAKT SUPER ALFICKA JAKO JA JE NEJ.............