Přejít na výpis diskuzí

Britney Spears

OSOBNOST 31.12.2006 
1010 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • I LOVE BRITNEY!!!!!!
  • Názor

Souhlasím s Kitty!!!!Vy asi nemáte co dělat ne??Kdyby ste se radši starali o sebe a ne si tady nadávali a nadávali Britney.Nikdo z Vás ji nezná a prd o ní víte tak se do toho nepleťte.Vy si nejspíš myslíte že ste borci,že Vám svět leží u nohou a proto nadáváte druhým.Nechci se tady Britney zastávat, taky jí nemám moc ráda,ale pochybuju že někdo z Vás by vůbec dokázal něco podobnýho jako ona.Jo a pro tu chudinku co se podepsala jako Agáta Hannichová:Ty máš asi nějakej velkej mindrák co dítě.Zajdi si k psychiatrovi!
  • .............

Vy ste se všichni asi zbláznili,ne??Hádáte se tady kvůli kravinám.Britney mi moc sympatická není,ale na druhou stranu se musí uznat,že občas má nějakej dobrej singl nebo videoklip...A ještě pro ty který jí nesnášej:Vono to teda není úplně dobrý když jí nesnášíte,ale i přesto si čtete její životopis a ještě píšete svoje připomínky.Když sem nepolezete tak pak Vám budu věřit že jí fakt nesnášíte!Pa
  • Dokazala to co před tim snad jen Madonna!

At ji někdo miluje nebo nenávidi tak udělala sakra velkou díru do světa!Jeji prvni pisničky nic moc ale I am Slave 4U,Do Somethin,My prevogative,toxic...to sou skvělí pecky!
  • je bezva!
  • Miluju Ameriku

Jsi užasná Brit jako fakt žejo jemi 14. let
  • sorry pethusko,ale na tý stránce sem už byl a je hrozná...:(( kdybych měl dát na net něco takovýho,tak radši nic...a Britney je samozřejmě BEST
  • poďte se podívatna mou stránku http://www.britney-spears.kvalitne.cz - wallpapery, docela rozsáhlá fotogalerie, texty, brzo bude od všech textů i překlad a brzo taky bude přehled všech singlů. určitě navštivte!!!
  • Princezna Popu

Je na prosto boží!!!Nevim,co proti ni maj?
  • Neříkám,že je Brit nejlepší zpěvačka,ale zpívat celkem umí a navíc si poslední dobou nedělá nic z toho,že se do ní v bulváru navážej!Podle mě je v pohodě i když ji neznám.A taky se mi líbí,že už ve 23 letech čeká mimčo.To v Hollywoody neni moc obvyklý!!!Tak ti držim palce Brit,ať je zdravý a ať vám to s Kevem vydrží!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit