-
no nazdaaar, sem se sem přišla kouknout na forum a to je teda fakt něco... nechápu proč tady urážíte Britney, jestli ji nemáte rádi tak sem nechodte... ale je fakt dooost dobrá, mám jí na DVD z Havaje ( nákej koncert) a fakt neni taková jakou jí bulvár dělá, takže jestli ji chete soudit, tak si o ní aspon zistěte něco jinýho než náký kecy ze Spy, fakt dík moc
-
odjedu do ameriky!!!fakt dobrej vtip!!!
Heled muzu se te zepta jak jsi psala ze mas znamou mamu:-)!!!Jak te chce prosadit kdyz v Americe asi tvoje mama neni znama v Americe jedine ze by to byla nejaka Madonna a to asi tezko!!!Neber to jako urazko jen me by to fakt zajimalo!!!Protoze i hodne celebrit maji deti a chtej je prosadit a nejde jim to!!!prosim te napis mi fakt me to zajima!!!a jeste kdo je tvoje znama mama????:-) -
vim to protoze bydlim nekde kde se to vi na 99 procent ze se vdavala vim na 100 procent ze bude myt dite na 99 procent.
-
to si myslíš třeba jenom ty KELLY,jak to můžeš tak přesně VĚDĚT????????????????????????????????????????????? ????????nedělej , že jsi až tak moc chytrá!!!!!!!!Víš o tom , že o ní VŮBEC NIC nevíš?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????? ??????,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!S pozdravem ty..... :-)
-
Souhlas!Člověk, kterej musí používat takový výrazy ve stylu "vy mrchy zdechněte" je opravdu omezenej!Tahle holčina musí být zřejmě dost zamindrákovaná když pořád někoho potřebuje tak nesmyslně urážet!
-
Co máte furt s těma lesbama.Víte vůbec,co to slovo znamená?A podle čeho ju teda máme soudit-podle vzhledu?Samý peroxid,tuna make-upu,tři hodiny u kadeřníka,manikura....!stručně-je umělá!ohledně nás máš opravdu bujnou fantazii.odnauč se lidi urážet aniž bys je kdy viděl-pak to většinou zamrzí.
-
A ty Tomyiku to nemusíš posílat dvakrát mi víme co je to zakomplexovaní To seš ty
-
Vulgární TýnkA
Maja+Misa mají pravdu takový vulgární slova ty tÝnka odnaučse to nebo budeš jako Brit a neobhajuj jí tak vždyť je to nadržená blondýna barví se proto aby nešlo vidět že je blbá. Tak si rozmysli komu budeš fandit. -
koukám že týnka se tu pusila do obhajování Britney!Neměla by to tak prožívat a být tak agresivní, všichni nemají stejný názor jako ona!
-
Britney je skvělá nikdo na ni nemá a žádná blbá blondýna taky neni!je hezká bruneta a zpívá nádherně, ona je praví opak Avril!!!!!!!!!