-
<3
je úžasná *14* doufám že si ještě zahraje v hodně filmech *14* -
-
Re: <3
ses blba? id umrela !uz si nikde nezahraje!
*1* *1* *1* -
trapná připomínka - rok po její smrti -
Tak to asi těžko když...už tu bohužel není.
-
-
lakdfl
hej to nechapu? .. jak může hrát v postradatelní, když umřela? -
xD
ale ne! ta ubohá píča zhebla!! stejně nikomu nebude chybět *1* -
-
Re: xD
takovym curakum jak ses ty chybet nemuze,ty ses obycejny šutr ktery nema zadne city,chcipaku zdechni sam -
Dej mi vědět až chcípneš... Napišu ti na náhrobek pěknej epitaf o tom kdo je tu píča a komu budeš chybět. -
De*bile zku***nej!!!!! Doufám že tě bude strašit a něco ti udělá!!! -
ty si mi ale kus piči na tyči... sem psát takový hovadiny... *13* -
a ty by si někomu chyběl, kreténe??? -
Ty jsi ale kretén,opravdu...!!! -
:(
byla úžasná.... *4* ale ta filmografie je nejaka divna, ne ? *7*
-
-
je ji skoda :'-(
je ji skoda byla krasna holka a skvela herecka :-( klid jeji dusi *9* -
vole
hele jako i kdyby se podrezala predavkovala proste cokoliv jako videla sem ji v par filmech byla to vyborna herecka ale to je upe jedno proste kdyz umre clovek tak jako si z toho nebudu delat prdel a uz vubec tomu dotycnymu nebudu bnejak nadavat ne!!!! a urcite nekomu chybi rodine a pratelum a kdyby neco kdyz se nekdo predavkuje heroinem je to srdecni zachvat debile XxX *10* *10* *10* *10* *16* *7* *7* -
wow!
byla to dobrá herečka...škoda že chcipla... libila se mi zvlast ve libankach a v holky z lepsi spolecnosti -
-
Ty debile,až jednou chcípneš ty, možná si oddychnem...
-
Re: wow!
ach jo. kdybych ji mohla vidět aspon jednou. třeba i ve snu. chci si s ni popovidat. treba bych konecne zistila jake to je umrit. nevim co se stane az umru. nevim kde budu. proziju to nejak? budu mit druhy zivot? kdybych se s ni potkala ve snu tak bych se ji na všechno zeptala...ale ona uz neni a myslim ze ji ve snu asi nepotkam. takze budu cekat az zestarnu a umru. pak se konecne dozvim jake to je a jesi budu mit druhy zivot. -
Re: wow!
at je ted kde chce urcite na ni vsichni mysli jeji rodina kamaradi fanoušci a já...umrela protoze o tom rozhodl osud...nebyt osudu mozna by este zila...chudak ...at je ji zeme lehka
-