Přejít na výpis diskuzí

Brittany Murphy

OSOBNOST 31.12.2006 
133 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileycyruska

poslední *12*

To je pro Brittany Murphy na rozloučenou

jestli se s ní chcete rozloučit tak

přidejte komentář. *9* *9* Zbohem *9*

*9* *9* *9*
    • Re: poslední *12*

Sbohem... *3* (Snad se máš dobře...)
    • Re: poslední *12*

byla to skvela herecka ale odelej tu fotku ashley jasne?? *8* . *3*
    • mileycyruska

Re: poslední *12*

Zbohem Britt byla jsi nejlepší *9* *9*
      • kajuska4

Re: Re: poslední *12*

Brittany sbohem *9* máme tě rádi a budeme tě mít rádi furttt *9* *9* *9* budeš nám aj chybě *9* (Holky já brečím *9* )
        • n.e.s.s.i.n.k.a.

Re: Re: Re: poslední *12*

nemuzu tomu uverit byla tak svela!!!!! jak us jsem rikala *4* *4* andel ale ja to nedokazu ja ji miluju avždycky budu *14* *14* *14* a jestli se dozvim ze o ni nekdo siri pomluvy *16* *16* *8* *8* tak at si me nepreje bylo to moje SLUNÍČKO!!!! *3* *3* *1*
          • riese

Re: Re: Re: Re: poslední *12*

Byla to úžasná se skvělým úsměvem a asi největší pusou, kterou jsem kdy u takových hereček viděla!!! (kromě Julie Roberts ta je extra vyjjímka)
            Brittany jsi úžasná a měj se krásně v tom hvězdném nebi!!!!! *9* *9* *9*
      • mileycyruska

Re: Re: poslední *12*

ano opravdu jsi byla nejlepší zbohem brittany murphy *9* *9*
  • cholito.15

poslední *12*

brittany byla jsi skvělá herečka a tvoje filmy byli užasný
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

britttt

briiiit mocinky mi schzis asi si pudu kouknout na libanky a vybrecim se a hotovo miluji te *14* *14* *14* *14* *14* *14* a maaaaaam te velice prevelice moc rada ses skvelaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* moje sluniiicko *3* *3*
  • 22kristyl

:-(

Byla to tak skvělá herečka.Její filmy jsou suprový...tak mi mrzí,že tu už není.JE to VELIKÁNSK ŠKODA =( *9* *9*
    • fotka

kterej debil přidával fotky a dal mezi ně Ashley Tisdale?to musel bejt snad zhulenej! *16* *1* jo jinak prý brala drogy nebo co *9*
      • Re: fotka

To je jasný, že fetovala. Proto jí nevydrželo srdce. Ty její herecký výkony byly jak pod parou. Taky nevypadala nijak zdravě. Každej normální člověk by poznal, že to byla dementní fetka. *15*

To víš, tu fotku tam přidala ňáká fanynka Miley Cyrus, tak kdo by se divil, že nerozezná ani Brittany od Ashley xD. *1* *1*
        • mileycyruska

Re: Re: fotka

jezis ! preklik !! to ste tak tupý že to nepoznáte ?? *7* *15* proč bych sem asi dávala Ash ! Já mám Brittany moc ráda ale spletla sem se no *9* *3*

Přesne odelejte ji *9*
  • Holky z lepší společnosti

Brittany jsem včera viděla ve filmu Holky z lepší společnosti. Nevim, jestli jsem viděla ještě ňákej film s ní, ale v tomhle rozhodně podala úžasnej dechberoucí výkon. Ohromnej talent. Samozřejmě Dakotu Fanning obdivuju možná ještě víc, protože hrála už jako uplně malá holka a má taky neuvěřitelnej talent. A lidi, nesmutněte, že Brittany odešla. Stačí uvěřit tomu, že až umřete i Vy, tak se s ní setkáte a budete spole navěky. *3* *4*
    • Re: Holky z lepší společnosti

Určitě :-) Taky tomu věřím, že se někde nahoře nejspíš všichni sejdem. A když ne, tak se nedá nic dělat.....nashle v nebi :-P
  • sajlentis

Brittany

Páni dozvěděla jsem se teprve včera, že Brittany umřela, nemohla a ani nechtěla jsem tomu věřit, byla moc výborná herečka a to, že brala drogy bůh ví jestli tak to byla její věc, ale i přesto sem jí měla a mám ráda. Byla skvělá *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • Brittany

Brittany byla moc hezká a talentovaná holka. Strašná škoda jí a dalších mladých a talentovaných, kterým bylo dopřáno jen málo času na to, aby ukázali co v nich je. Já si na nějaké sentimentní kecy nepotrpím, ale v tomhle případě sem udělal vyjímku. Snad se má tam nahoře líp než tady.
  • Další film...

Ještě také hrála ve filmu, který se jmenoval Deadline...
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

Mě chybí !!! =(

Mě strašně moocinky chybííí !!! Pouštěla jsem si Holky z lepší společnosti a proplakala jsem to celý!!! *9* *9*
    • mileycyruska

Re: Mě chybí !!! =(

jj ! *9* mě taky ! *14* byla úžasná *14* *9* *9*
  • n.e.s.s.i.n.k.a.

=((

Byla tááák úžasná momáhala všem ... Tohle si nazasloužila!!! *13* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit