-
RIP Brittany
Uprimnou soustrast cele tve rodine Brittany, Odpocivej v pokoji ( may rest in peace) *9* *9* *9* *9* -
Uptown girl(s)
úplně mně to rozhodilo, že je mrtvá. Výborná a přitom přátelská herečka.A od doby kdy jsem jí viděl v Uptown girls (Holky z lepší společnosti) s mojí oblíbenkyní Dakotou Fanning, byla i ona moje oblíbená.Ten film je možná průměrný, ale jejich kreace byly prostě parádní i dojemný.... -
REST IN PEACE BRITTANY
je mi to strašne moc ľúto nemôžem tomu ani uveriť hrozné vynikajôca herečka bola skvelá aj ako speváčka ešte teraz som ju videla vo filme kde hrala aj s Christianom Oliverom som veťlmi smutná z toho čo sa stalo odpočívaj v pokoji Britt máme ťa strašne moc radi a zostane to tak navždy NIKDY NEZABUDNEME úprimná sústrasť rodine *4* -
brittany
Britt,měj se v nebíčku dobře..neboj se *4* -
:(((
ked som ju prvýkrát videla vo filme SPUN alebo šňup tak som si ju uplne zamilovala.každý jeden film s nou bol pre mna užasný zážitok..pre mna to bola užasnaaa herečka... no už je v nebíčku.... love u Brittany. :( -
-
Re: :(((
BRYTT BYLA FAKT ÚŽASNÁ A TOHLE SI NEZASLOUŽILA BYLA TÁK MLAĎOUČKÁ :( !!! *9* *9* *9* A KAŽDÝFILM BYL OPRAVDU ÚŽASNÝ A BYLTO ZÁŽITEK A VE VŠECH FILMECH BYLA TK JEDINEČNÁ UŽ NIKDO SE TAKOVÝ NENAJDE NIKD Y!!!!!!!! *8* *16* *10*
-
-
=O
vůbec se mi tomu nechce uvěřit tak mladá... -
Brittany
Už zase nás navštívila smrt je to hrozny.Snad jí je ted dobře...Vzpomínáme... *9* -
Hrůza
Toj ehrozné tento rik umřelo nejvíc celebrit,Michael Jackson,Patrick...a ted ona!bože je mi to líto..tak mladá..a skvělé filmy co natocila treba ten malý deník...Děs! *9* -
OMG
vudec tomu nechci verit ze je mrtva tak mlada pane boze ja sem to zjistila na seznamu a hned jsem vedela o koho jde (mam totiz film 8 mile a tam hraje)jako nechce se mi tomu verit nevite na co zemrela? taky me to rozhodilo ve 32 letech *9* *9* omg -
bRITTANY
JJ BYLA ÚŽASNÁ AŽ MOC A JEJÍ FILMÍKY BYLY NEJ. !!! JEN JEŠTĚ PÁR SLOV PRO NÍ !
=bRITTANY BYLA SI JEDINEČNÁ A HROZNĚ ÚŽASNÁ A JÁ SEM TĚ MĚLA VŽDYCKY HROZNĚ RÁDA A MILUJU S TEBOU VŠECKY FILMY !!! DOUFÁM ŽE BUDEŠ ODPOČÍVAT V POKOJI A NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU BYLA SI ÚŽASNÁ A BUDU NA TEBE V DOBRÉM VZPOMÍNAT UŽ NAVŽDY !!!!!!!!!!! *9*