-
:-(
Nemůžu uvěřit,že umřela...Tyjo...Tak krásná a skvělá herečka.... *9* -
Moc hezká ženská to byla, škoda jí. Věčná čest její památce !!!
-
Dakota
Dakota Fanning 22.12 o Brittany....byl mezi námi velký věkový rozdíl, ale vzniklo mezi námi velké přátelství. Byla jako moje velká starší sestra a naučila mně spoustu věcí, měla v sobě něco dětsky vroucího, co přitahovalo lidi.....s ní odchází i kus mého srdce,bude mi hrozně chybět, sbohem,miluju Tě Brittany.... -
Brittany
She was the best actress and singer, I miss you Brittany *9* *9*
I love you so so much *14* *14* *14* *14* *14* *14* love you and I will always *14* *14*
Bye:-)
xoxoVanessaAnneHudgensxoxo -
Brittany =(
Brittany mám tě ráda mocinky moc a byla jsi nejky herečka a zpěvačka !!! moc mi chybííííš!!!!! *9* *9* *9* neee ploc ty neeee *9* mocmocinkymoc mi scházíš !!!!!!!!!!!!!!!!!! a newííííím co si mám počít byla jsi můůůj poklad a ještě víííííc vra´t se prosííííím !!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* NIKDY NA TEBE NEZAPOMENU !!! -
...
Dneska davaji na nov od 20:00 Holky z lepší společnosti, tak... -
Brittany
Také nedávno jsem viděla film Neříkej ani slovo kde Brittany předvedla neuvěřitelný výkon a poté Holky z lepší společnosti,kde předvedla svůj ohromující talent poté co jsem se se dozvěděla její jméno,zadala jsem ho do vyhledávače na osobnostech a když jsem viděla že umřela vyrazilo mi to dech. Vždy když se podívám na nějakou talentovanou osbnost vidím nazačátku že už umřela a to mě velmi mrzí.. Proto chci jenom říct : ,,Brittany měla jsi skvělý talent a proto měj se tam nahoře dobře´´ . -
Další film...
Ještě také hrála ve filmu, který se jmenoval Deadline... -
-
Re: Další film...
Je to z roku 2009 a žánrem se to řadí...něco mezi tyhle tři Thriller / Drama / Horor
-
-
Brittany
Co? Jakto, že je Brittany mrtvá??? Vyrazilo mi to dech, když jsem se to dozvěděla. Byla to fakt moc dobrá herečka, mám ji moc ráda. Škoda že už tady není mezi námi...taky mi moc chybí. *9* -
Úmrtí
Možná fetovala ale určitě se nepředávkovala!!Podle mých zjištění zemřela na dlouhodobý ZÁPAL PLIC!!