-
Nejvíc se mi Bruce Willis líbí ve Smrtonosné pasti 1 - 5 jinak uz nikde
-
Filmy s Brucem Willisem stojej dost uz za houby Red 1,2 byli blbosti podle me, Expendables 1,2 taky tam moc toho nezahral a mihnul se tu jenom zriedka
-
Smrtonosná past 1,2,4,5 tady mám Bruce Willise nejradsi a je tady nejlepsí podle me
-
Nemusím ho Bruce Willise
-
Sbírám jeho filmy.Třeba filmy jako Vyvolený,Šestý smysl,12 opic a další jsou vážně dobré.
-
Jinak Willise moc nemusím
-
Smrtonosná past 1-5 je good!!!!!!! *5*
-
Nejlepsí filmy s Brucem Willisem jsou podle me Poslední Skaut a este Smrtonosná Past 1 - 5
-
S hereckou kariérou Bruce Willise to jde uz dole vodou.Filmy Red 1,2 byli nic moc filmy,kraviny a este napríklad Expendables 1 a 2 tam sa mihol len málo,zriedka
-
Je to proste pan herec Bruce Willis
-
Bruce Willis je very good herec
-
Nejlepsí herci akcních filmu jsou : Bruce Willis,Sylvester Stallone a Arnold Schwarzenegger
-
Nejvíc se mi líbil Bruce Willis a je nejlepsí ve filmech : Smrtonosná Past 1,2,4 a objevil se i v seriálu Prátelé,tam byl taky dobrej
-
Nemusím ho fakt Bruce Willise,filmy kde hraje jsou podle mne kraviny.Moc velkého frajera zo seba robí ve filmech
-
Bruce Willis je skvelý herec *4* *3*
-
Ani já moc Bruce Willise nemusím,líbil se mi jedine ve Smrtonosné pasti 4,ale jinak nikde
-
Nemusím ho
-
Skvělý herec,líbil se mi jeho výkon ve filmech jako Vyvolený,5 Element a třeba ještě Smrtonosná past 4.Film Vyvolený je dokonce vynikající!
-
Všechno nejlepší přeju Bruce Willis je skvelý a výborný herec
-
Happy birthday Bruce Willis!! *4* *1*