-
tak tenhle sexy chlap je naprosto skvelej herec,zkratka nema chybu
-
podne me je smrtonosta pas 4 blbost ale 5 je dobra *5*
-
Bruce Willis
Bruceovi želám všetko najlepšie síce neskoršie ale predsa,nemá chybu vo filmoch Posledný skaut,Schôdzka naslepo je výborný herec. *4* *3* *5* -
Bruce je nej !!!
Jooo super!!! Bruce má dneska narozky!!! Vše nej Bruci!!! Jsi nej!!! *1* *1* -
narozeniny
Všechno nejlepší hlavne zdravi *1* *4* a plno dalsich uspechu -
...
všechno nejlepší... *14* *14* -
The best actor
Happy birthday. *3* -
Re: ?
Říká se, že:
Je to levák, ale kůli natáčení toho filmu se naučil psát pravou. *3*
Je to šikula. *1*
http://www.csfd.cz/film/8364-sesty-smysl/zajimavosti/ -
Přání
Všechno nejlepší k narozeninám a ať vypadáš pořád tak nádherně,ať se máme na koho koukat *14* -
?
Včera jsem se díval na Šestý smysl a tam Bruce psal pravou rukou. A já, co jsi vzpomínám, tak v seriálu Moonlighting psal levou. Tak to by mě zajímalo jestli píše levou nebo pravou rukou. *4* -
Bruce
David Addison... aaaa!! ač nejsem (bohužel už delší dobu :D) puberťačka, můžu s naprostým klidem říct, že jako David v Moonlightingu mě jednoduše dostává do kolen :] navíc herec několika tváří! great, smekám, nemám slov... navíc bejval fakt sexy :)) -
Bruce Willis
Bruce sa mi ešte páči a je výborný vo filmoch Posledný Skaut,Schôdzka naslepo. *5* *4* *3* -
Bruce Willis
Bruce Willis je charizmatický dobrý herec mne sa najviac páči v Smrtonosnej pasci 4. *4* *3* *5* -
Bruce
ON to ma proste v OCIACH a v POHLADE. -
zp.
Miluju jeho "I Don't Wanna Be In Love" ... *14* *14* super hlas -
Mercury
Tento film z B.Willisem je fakt dobrej.Líbí se mi skoro všechny filmy,které jsem s ním viděl.Nejvíc se mi líbil asi snímek Šěstý smysl,kde hrál doktora. -
BRUCE
On je prostě úžasný a charismatický, takových chlapů je fakt málo *14* *9* *9* -
Re: Re: ..
Tak to teda nevím,ale ani sebemenší podobu tam nevidím *7* -
die hard
Bruce Willis nedávno dotočil film NÁHRADNÍCI a těd se chce vrhnout do dalšího pokračování smrtonosné pasti (5),a tak těd často navštěvuje posilovnu,aby získal fyzičku . No už to sice není 20-ti letý mladík,ale pořád hraje skvěle.
Je to prostě borec.
takže všechno nej a spoustu dalších filmů. *1*
Myslím,že to můžu popřát za všechny fanoušci. *1* -
Bruce Willis
Bruceovi Willisovi želám všetko najlepšie je to dobrý herec,páči sa mi napríklad vo filme Alpha Dog. *4* *3* *5*