-
H B
Všechno nejlepší:)) -
Všechno nejlepší!
Všechno nejlepší Bruce!!! *3*
Hodně dalších úspěšných a napínavých filmových trháků...
*3* -
Birthday
Všechno nejlepší k narozeninám a hlavně to zdraví. *3* *1* -
novinka
Bruce natáčí nový film.
Na 54 je to fakt borec !! *1* -
:o)
Božský Bruce muž který nestárne -
jo
Tohle je nejlepší herec!!! *14* Nikdo na něj nemá a dlouho mít nebude. I jeho filmy jsou suprový! *5* Jen tak dál *3* -
Re: ..
Nebo si zadejte na lidech Thorpolehammer -
..
Koukněte na tenhle profil...http://profil.lide.cz/prof ile.fcgi?akce=profile&auth=&user=Th orpolehammer
docela podoba :) -
Svatba
Mám super možná až zarážející novinku.Předpokládám že už to všichni víte ale to je jedno.
Bruce willis se v sobotu 21.3.2009 v Karibiku oženil s Emmou Heming,která je o 22 let mladší no to je prostě bomba.A k tomu všemu na svatbu pozval i Demi Moore. -
Vašut
tam na tech fotkach jak je do hola je docela podobnej vašutoj nemyslite :D -
Narozeniny
Vše nejlepší k tvým narozkám....!!!! *1* *3* *5* *14* -
BRUCE WILLIS
Tiež želám všetko najlepšie,páči sa mi vo filme Rukojmí tu je celkom dobrý. *4* *3* *3* -
Birthday
Všechno nejlepší k narozeninám !!! *3*
*4* -
Bruce Willis
Bruce Willis sami strašne páči v Smrtonosnej pasci 1 tu je podla mňa najlepší aj tento diel zo všetkých štyroch,jednotka najlepšia. *4* *3* -
milášek:-)
sexi pohled, boží tělo,krásnej zadek, je celej boží .já nemám slov . je to prostě Bruce a vždycky bude.mocinky tě láškujuu ... mišáčkuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
..
Fešák! -
milujuuu
úplně booožíí herec ... žerůů ho je to nej herec na světě, je krásnej ... přímo nádhernej .... a nejlepší film je armagedon ... úplně boží sice tam umře ale je strašně hezkej *4* -
Re: Super herec
Máš pravdu.Myslím že on se dokáže přispůsobit jakékoli role po policistu,komika,zabijáka tak i gentlemena prostě dokáže zahrát cokoliv bez oledu na žánr. *4* -
Super herec
Já nechápu,jak může někdo Willise nazvat akčním hrdinou.Vždyt on těch vyloženě akčních filmů zase tolik nenatočil. Většinou hrál v jiných žánrech.A určitě každý jeho fanoušek ví,že jeho první větší role byla v komediálním seriálu MĚSÍČNÍ SVIT.Bruce Willis je především dobrý herec a né jenom AKČNÍ HRDINA. -
Bruce Willis
no asi nemá cenu psát jak moc je to výborný herec a zpěvák atd protože to všichni víte.Chtěla bych jen dodat,že akční filmy bez něj by nebyly akční filmy. *3*