Přejít na výpis diskuzí

Bruce Willis

OSOBNOST 31.12.2006 
172 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • korny.xddd

H B

Všechno nejlepší:))
  • bublina5

Všechno nejlepší!

Všechno nejlepší Bruce!!! *3*
    Hodně dalších úspěšných a napínavých filmových trháků...
    *3*
  • gunny

Birthday

Všechno nejlepší k narozeninám a hlavně to zdraví. *3* *1*
  • gunny

novinka

Bruce natáčí nový film.
    Na 54 je to fakt borec !! *1*
  • michaelajackson

:o)

Božský Bruce muž který nestárne
  • andy888

jo

Tohle je nejlepší herec!!! *14* Nikdo na něj nemá a dlouho mít nebude. I jeho filmy jsou suprový! *5* Jen tak dál *3*
  • cindy53

Re: ..

Nebo si zadejte na lidech Thorpolehammer
  • cindy53

..

Koukněte na tenhle profil...http://profil.lide.cz/prof ile.fcgi?akce=profile&auth=&user=Th orpolehammer

docela podoba :)
  • gunny

Svatba

Mám super možná až zarážející novinku.Předpokládám že už to všichni víte ale to je jedno.
    Bruce willis se v sobotu 21.3.2009 v Karibiku oženil s Emmou Heming,která je o 22 let mladší no to je prostě bomba.A k tomu všemu na svatbu pozval i Demi Moore.
  • Vašut

tam na tech fotkach jak je do hola je docela podobnej vašutoj nemyslite :D
  • mauutinka

Narozeniny

Vše nejlepší k tvým narozkám....!!!! *1* *3* *5* *14*
  • BRUCE WILLIS

Tiež želám všetko najlepšie,páči sa mi vo filme Rukojmí tu je celkom dobrý. *4* *3* *3*
  • gunny

Birthday

Všechno nejlepší k narozeninám !!! *3*
    *4*
  • Bruce Willis

Bruce Willis sami strašne páči v Smrtonosnej pasci 1 tu je podla mňa najlepší aj tento diel zo všetkých štyroch,jednotka najlepšia. *4* *3*
  • milášek:-)

sexi pohled, boží tělo,krásnej zadek, je celej boží .já nemám slov . je to prostě Bruce a vždycky bude.mocinky tě láškujuu ... mišáčkuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • q.catherine

..

Fešák!
  • milujuuu

úplně booožíí herec ... žerůů ho je to nej herec na světě, je krásnej ... přímo nádhernej .... a nejlepší film je armagedon ... úplně boží sice tam umře ale je strašně hezkej *4*
  • gunny

Re: Super herec

Máš pravdu.Myslím že on se dokáže přispůsobit jakékoli role po policistu,komika,zabijáka tak i gentlemena prostě dokáže zahrát cokoliv bez oledu na žánr. *4*
  • Super herec

Já nechápu,jak může někdo Willise nazvat akčním hrdinou.Vždyt on těch vyloženě akčních filmů zase tolik nenatočil. Většinou hrál v jiných žánrech.A určitě každý jeho fanoušek ví,že jeho první větší role byla v komediálním seriálu MĚSÍČNÍ SVIT.Bruce Willis je především dobrý herec a né jenom AKČNÍ HRDINA.
  • gunny

Bruce Willis

no asi nemá cenu psát jak moc je to výborný herec a zpěvák atd protože to všichni víte.Chtěla bych jen dodat,že akční filmy bez něj by nebyly akční filmy. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit