-
Legenda
Bud Spencer je filmová legenda,ztvárnil celou řadu rolí.Nejvíce se mi líbí ty,které ztvárnil po boku s přítelem Terencem Hillem.Líbí se mi například komedie Hroši v Africe či Šimon a Matouš. -
-
Re: Legenda
tam ale hraje někdo jiný :o) *15* -
Re: Legenda
Šimona a Matouše nehrál Spencer s Hillem -
-
Re: Re: Legenda
No Tak kdo je tedy podle tebe hrál? -
-
Re: Re: Re: Legenda
To snad ví už každej, že Šimona hrál Paul L. Smith a Matouše Michael Coby... byla to parodie na Spencera s Hillem! Hráli ještě v několika filmech.
-
-
Mýlíš se v komedii Šimon a Matouš jedou na Rivieru hrál Bud Spencer Šimona a Terenc Hill Matouše.Možná jsem zadal nepřesný údaj.Taky přeju vše nejlepší... -
Ani tak nevypadali :-D to je teda vůl :-D
-
-
-
Bud spencer
Bud Spencer je výborný herec tak též je ho parťák Terence Hill májí oba dva suprový filmy škoda že jim je tolik a netočejí dál *9* *9* *9* -
Bud je super
Všechno nej. Škoda, že nikdo neví, kolik máš na kontě filmů, protože je nikdo nezapsal. -
-
Re: Bud je super
se podiv na IMDB.COM
-
-
sorry
nazev jsem dal do tagu, tak to neproslo *5* .. Ten film s tema buginama se jmenuje Jestli se rozlobime budeme zli -
josef
ahoj jak se mas dobre ja take dobre a co dela doma .jsem jmenuje jan adamik *3* a je to *14* ja budu *9* -
ráda se dívám na film kdo najde přítele najde poklad a jinak si myslím ,že je to dobrý herec *3*
-
Odpočívej v hereckém nebi. Budu s láskou vzpomínat na člověka, který mnohokrát dokázal na mé dětské tváři a tváři dospělosti vykouzlit nejen úsměv, ale i smích. Nezapomenutelný herec v nezapomenutelných filmech. Děkuji Vám.
-
To Petr
Ten film s buginama se jmenuje Jinak filmy s BS a TH povazuju za klasiku, at si kritici rikaji co chteji. Primarnim ucelem bylo pobavit divaka bez velkych nakladu a hlavne bez super efektu a to se vicemene podarilo. -
dvd
zdravim, mam asi vsechny filmy s TH a BS na VHS, ale kvalita neni dobra, proto shanim veskere filmy na DVD, ale jsou obtizne sehnatelne. Nevite nekdo kde se daji sehnat. *4* -
-
Re: dvd
ty filmy se dají sehnat od firmy KMA Levné knihy- jsou za 99,- Kč! to je super ne? *5*
-
-
Libra
nejlepsi herec co znam na jeho filmy bych se mohl divat porad *4* -
-
Re: Libra
Ja taky.Jeho filmy jsou nejlepsi na svete.Jenom je skoda ze je mu pres osmdesat.A dobry filmy jsou kde hraje jak Bud Spencer i Terence Hill a tomu je pres sedmdesat. *9*
-