-
Happy birthday
všechno nejlepší k narozeninám! -
Bud je super
Všechno nej. Škoda, že nikdo neví, kolik máš na kontě filmů, protože je nikdo nezapsal. -
-
Re: Bud je super
se podiv na IMDB.COM
-
-
narozeniny
mu už je 80 ? já myslela že je mu tak 60 ale přesto všechno nejlepší -
-
Re: narozeniny
Vše nej! A ty seš tak blbá to vážně nemá obdoby! *15* -
-
Re: Re: narozeniny
blbá seš ty
-
-
-
Bud spencer
Bud Spencer je výborný herec tak též je ho parťák Terence Hill májí oba dva suprový filmy škoda že jim je tolik a netočejí dál *9* *9* *9* -
Bud Spencer
Carlo Pedersoli je vemi dobrz herec take filmi ake on zahral take nik nezahral a ani nezahraje ale narodky má 31.10 a nie 21 -
-
Re: Bud Spencer
pravda ale je ze se narodil opravdu 21.10 1929.dukaz na youtube.com Bud Spencer Documentumfilm.Tam je videt jeho obcanka a rodne jmeno Carlo Pedersoli a to je nejverohodnejsi nez se vsude pise
-
-
Happy Birthday
Dnes je Budu Spencerovi 79 let.Je to dlouhá doba.Přeju mu,aby byl zdraví.Tak Happy Birthday,Bud!! -
-
Re: Happy Birthday
I když mu je 79let tak pořád je nejlepší herec kterého znám no a taky jeho společník Terence Hill *4*
-
-
Bud Spencer
Najlepsie filmy su SUDA A LICHA, JESTLI SE ROZZLOBIME..., DVA MACHRI MEZI NEBEM..., DVA VYTECNICI, PRAVA A LEVA RUKA DABLA... JDI NA TO, DVOJNICI -
-
Re: Bud Spencer
To co jsi vyjmenoval hrál s Terencem Hillem ale pak sám hrál i v dalších filmech , který měl další díly pokud si vpomínáte na policajta, který se s ničím nemazlí a jde do toho se svoji zbraní pravou rukou *4*
-
-
Legenda
Bud Spencer je filmová legenda,ztvárnil celou řadu rolí.Nejvíce se mi líbí ty,které ztvárnil po boku s přítelem Terencem Hillem.Líbí se mi například komedie Hroši v Africe či Šimon a Matouš. -
-
Re: Legenda
tam ale hraje někdo jiný :o) *15* -
Re: Legenda
Šimona a Matouše nehrál Spencer s Hillem -
-
Re: Re: Legenda
No Tak kdo je tedy podle tebe hrál? -
-
Re: Re: Re: Legenda
To snad ví už každej, že Šimona hrál Paul L. Smith a Matouše Michael Coby... byla to parodie na Spencera s Hillem! Hráli ještě v několika filmech.
-
-
Mýlíš se v komedii Šimon a Matouš jedou na Rivieru hrál Bud Spencer Šimona a Terenc Hill Matouše.Možná jsem zadal nepřesný údaj.Taky přeju vše nejlepší... -
Ani tak nevypadali :-D to je teda vůl :-D
-
-
-
Kontakt
Ahoj, sháním kontakt nebo e-mail na Buda Spencera. Nevíte, kde by se dal sehnat? Díky. -
Filmy
Ahojky, nemáte někdo nějaký filmy s Hillem a Spencerem?? Pár jich mám a scháním další. Předem díky za nabídky :-) *4*