Přejít na výpis diskuzí

C. C. Catch

OSOBNOST 24.5.2007 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C.C.Catch

Tato zpěvačka mě v 80 letech fakt dostala jak jedinečným zpěvem(líbilo se mi její vytahování koncovek), tak svým sexepílem a stala se mou nej. zahraniční zpěvačkou do dnes!!!!!! *4*
    • Re: C.C.Catch

Sisinka je opravdu skvělá, já jsem na jejích písničkách vyrůstal a mám ji stále hodně moc rád,čím je starší tak je krásnější. Je velká škoda,že už dlouho nevydala něco nového,slyšel jsem,že by měla do dvou let vydat nové CD.Přeji si moc,aby se opět probojovala do hudební scény. Henry *4*
      • Re: Re: C.C.Catch

ona je uzasna cim starsia tym lepsia keby sa vratila spet do radia to bi bolo najlepsie som zvedavi na jej novy album co teraz vynde
        • Re: Re: Re: C.C.Catch

c.c.catch ano lidicky mate pravdu ona pekne spiva tancuje a navic je primo kzezrani moc ji míluju.
      • Re: Re: C.C.Catch

Ona bola najlepsia v 80tich rokoch a keby sa teraz objavila tak vsetky ostatne hviezdicky by spadli k zemi ako meteority.Jej hlas v koncovkach je dokonaly a na ziadnej inej spevacke som to nepocul. Nech sa uz ukaze a zamiesa karty ale ona bude na spici!!!
    • Re: C.C.Catch

Musím souhlasit *4*
  • Caroline Cathrine Muler

C.C.Catch patří do doby 80.let, perfektní zpěvačka, čistý, dokonalý hlas... a ty koncovky..božské. Možná něčím překvapí ale to nejlepší bylo před "dvaceti" lety. Když zpívá, jsem najednou v minulosti a ona je tá "hvězdná brána" do diskoték 80.let... a na vzpominky mládí. Pro všechny narozené v 70 - 80. let zůstane pro nás jednička mládí.
  • je najlepsia

je fakt super spevacka a nikto nanu nema
    *3*
  • Ačkoliv právě oslavila 50-tiny, je jako víno. Čím starší, tím lepší a stále velice přitažlivá. Ženy okolo 30-ti nevypadají mnohdy tak skvěle. Její poslední velká vystoupení před 2 lety si nenechali ujít mladí ani starší generace, což svědčí nejen o její popularitě, kterou se vyrovná např. Rolling Stones, U2, R.E.M, a jiným slavným kapelám, ale také o jejím profesionálním přístupu. Dnešní rádoby "zpěváčci" zhasnou dříve, než se jejich hvězda rozzáří. Zkrátka v nahrávacích studiích něco horko těžko nazpívají, ale podat přinejmenším srovnatelný výkon na podiu bez playbacku již nedokážou. Mnohdy se nejedná o zpěv, ale o vyvrhnutí hlasivek a není třeba chodit daleko např. Michal David, Dalibor Janda a pak na druhé straně spousta těch, co si myslí, jak duchaplný text neodříkají "rappeři" (J.M.Ali, Rytmus a jiní) ale s hudbou to nemá nic společného. V těchto případech se nedivím, že i Putin v tomhle zavádí cenzuru.
  • CC.Catch

Já už jsem slyšel nové Samply z jejího nového alba,tak že by v bryké době mohlo vyjít,ale už je to úplně jiná hudba než dříve,modernější styl,tak jsem zvědav.
  • Přání

Přeji vše nej k narozeninám a hodně úspěchů do dalších let a aby už konečně vyšlo nové album. *1*
  • c.c.c.

Tato zpěvačka na mne působí i přes to,že není nejmladší velmi přitažlivě.Je to prostě krásnej čumáček,čau lidi. *14*
  • CC Catch

Zdravím vás lidičky, 80 léta miluji, začali v té débě zpívat ti nejúzačnější zpěváci a proto jsem byl rád když jsem mohl navlastní uši slyšet Bad Boys Blue a nyní i CC Catch, která dojede do Prahy 9.9. do óčko clubu,a jestli posloucháte Sandru a modern talking tak i oni vystoupí společně v Lokti u sokolova na hradě v amfytiátru. No super akce tohoto roku
    Pepa *3*
    • Re: CC Catch

80 roky, to su najlepsie roky, disco hudba b b blue,modern talking,c ccatch, mr.zivago, london boys, atd, a teraz same sprostosti! *15*
  • happy birthday

vse nejlepsi k narozeninam preji C.C.CATCH!
  • C.C.Catch

Ona je prostě nejlepší a nikdo na ni nemá!! Když slyším její písničky tak mám prostě dost... *14* *14* *14* ...
    Alenka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit