Přejít na výpis diskuzí

C. C. Catch

OSOBNOST 24.5.2007 
50 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vsetko najlepsie man ta velmi rad virastal so na tebe pocuvam ta od svojich 5 rokov at do teraz 18rokov
  • Vždy byla dobrá a ten nádherný hlas to o něčem svědčíííí ahoj fanda
  • jasné že naj.A hlavňe tie božské zakončenia refrénou*
  • Lasko nechci aby sy skončila shudebni karierou ale aby ses vratila na hudebny scenu je tolik ldi k teři by tě chěli vidět.protože sy nebyla nikdy v česko slovenku.mame tě všichni radi budeš nam všem chybět.sy prostě nejlepši nkdo na tebe nema ani nebude mit.čau moc tě miluju
  • C.C.CATCH

Nevíte někdo jestli má C.C.Catch dítě? Vzhledem k její ppostavě bych řek,že je bez dětí,ale kamoš říkal,že někde zaslechl,že má dítě.Já tomu nevěřím,protože nikde nikdy nebyla u ní zmínka,že by měla dítě,tak mě to zajímá!
    S pozdravem Jason *4*
    • C.C.Catch. Questions & AnswersC.C.Catch. Questions & AnswersC.C.Catch. Questions & AnswersC.C.Catch. Questions & Answers
      Question: Karolina, do you have children? Are you planning to have them? How many kids would make you happy?
      Answer: I think to be happy a woman does not necessarily have to have children. I don't have children and I am not planning to have them in the near future. I think there are special relations between mother and child. If I had a child, I would devote all my time to him. Sometimes I feel like I am ready for it and want it, sometimes I don't. I think, it's not the right time now.

Andrey Orlov Nevím ze kterého roku je článek, ale děti nemá, taky mě to zajímalo. :)
    • Re: C.C.CATCH

To nevíš jasný že má děti ne vole čtyři dvě vlastní holku a kluka a dvě adoptovaní dva kluky to ví přece každý *5* *5* *5* sem frajer *14* *14* *3* *3* *3*
  • C C catch je uzasna,jeji hudba je opravdu perfektni a zvlast treba megamix 1998 kde je navic krayzee k tehle pecce nemam slov...
  • Máte pravdu,je opravdu skvělá.Vypadá čím dál líp a chová se strašně mile. Viděl jsem ji zpívat na YouTubku na různých koncerterch v Rusku a zpívá na
    živo a dobře.Tak,že ten kdo tady tvrdí,že neumí zpívat,tak ať jde někde.
    Doufám,že ji nové album vyjde.
  • Má fakt krásný nezaměnitelný hlas.Prý hodně koncertuje po festivalech.
    Jestli chystá novou desku,jak se píše...wow.
  • ona je proste ksežrani děti nema žadne a navic je škoda že konči tento rok definitivně.že už nebude spivat.čau mějte a pište.moc bych ji chtěla vidět ve skutečnosti kdyby přijela do vsetina moc ji žeru.čau lidi mějte se krasně a hodně pište.lasko všechno nejlepši knarozeninam at ti to dlouho spiva štěsti zdravi a mnoho uspěchu do dalšich let a by sy už začala spivat a bych tě viděla i v tevizi i na očku.moc tě miluju.
  • Moc krasne pisnicky i zpevacka.Moc rad vzpominam a posloucham.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit