-
Nádherná,krásná *14*
-
cc. catch je prostě první liga, je jednička její písničky jsou profesionální a mají úroven na rozdíl od současných rádoby zpěváků z niž většina ani neumí zpívat!
-
Je jako víno, čím starší tím lepší. Taky jsem na ní vyrůstal, byly to aspoň melodické písničky ve kterých se zpívalo a nemluvilo jak je to v dnešní době.
-
ahoj lasko tívšechno nejlepší k narozenínam hodně štěstí zdraví a vratíla na hudebny s cenu a začala s pívat í v česku strašně moc bych tě chtěla vídět ve vsetně.čau míluju tě
-
-
Je to má láska ;-) a je mi líto že nehraje v česku ...a docela často koncertuje v rusku...
-
-
c c catch je nejlepsi
-
Je krásna a mám rád jej pesničky. vypadá úžasne som z nej nadšený.
-
ona je proste ksežrani děti nema žadne a navic je škoda že konči tento rok definitivně.že už nebude spivat.čau mějte a pište.moc bych ji chtěla vidět ve skutečnosti kdyby přijela do vsetina moc ji žeru.čau lidi mějte se krasně a hodně pište
-
Můžu jen souhlasit *3* .A taky žasnout,jak jsou někteří lidé zlí a vyjadřují se o ní.Že to nepíšou o jiných co místo zpěvu jen řvou.
-
c.c.catch je najlepsia spevacka vsetkych cias a vy co neviete co je pekne chodte do ......
-
si kapacita