Přejít na výpis diskuzí

Çagatay Ulusoy

OSOBNOST 24.8.2014 
152 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AHOJ EMIR VELMI TA MILUJEM SI TEN NAJLEPSI HEREC AKEHO SOM SPOZNALA SI VELMI SEXI CHALAN MOJA JEDINA LASKA MILUJEM TA A DRZ SA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • cagatayulusoy
    miluji tě *14* jsi nejkrásnější a nejcharismatičtější muž na světě! *14* vem si mě! *14*
  • ahoj sivelmi zaujali muž si muj herec ta rada bichtě videla ahoj
    • přijet ČR zamnou
  • cavko emir jak sa mas aj koraj cav ahojki jak sa ma feriha ja vjem že feriha zomrela a us ne lubis emir* feriha mam vas radi aj teba aj ferihu *14*
  • Ahoj :) si ten naj naj naj krajši chlapec si veľmi sexi nikto na tebá nema maš pekny usmev :-) moja teta je s teba hotova aj strykova žena je s teba paf povedali že keby si došiel na slovensko tak sa s manželmi rozidu ;) hahaha takže tak si šaman :)
  • daha sen üyesinin arkadaşları napis emir olalım Feriha ve Maz eşi olarak izle ina oynamak ya da değil
  • happy birthday cagatay... *2*
  • To tvoje telo tak sa ho dotknúť a jeho ruky aby sa dotýkali mňa a ten jeho úsmev
  • pak mi napiš emire ti seš tak krasnej tom serialu
  • ahoj ako sa máš možem ťa na niečo spytať si skutočnosti s ferihov ja milujem vaš serial ja normalne zavidim ferihe že je stebov ale aj tak sebe patriťe tak keď nieste spolu tak oňu bojuj lebo ti na to máš ak keď budede spolu tak mi otpiš prosim ťa a čaw posielam ťi pusu aj tebe aj ferihe si fešak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší