-
Ja sem tvůj největší fanoušek a jeste vio a francesky a ludmili je to pravda ze vio a ludmila jsou doopravdy kamošky??
-
Ja sem tvůj největší fanoušek a jeste vio a francesky a ludmili je to pravda ze vio a ludmila jsou doopravdy kamošky??
-
Ahoj cande jak je
-
-
Ti si pišeš sama. Za prve naš to iste meno za druhe mas ten isti den a za tretie nas tuistu hodinu
-
-
Cande si najlepšia a hodíte sa spolu s Rugge ale aj s Facu a držím vám palce aby vám to spolu vydržalo s Rugge a mám vás veľmi rada <3 :)
-
cande chodila aj s facundom *14*
-
Nechapu te.
-
Na instagrame ruggero pasquareli bola fotka kde boli cande a rugge a pod fotkou bolo te amo cande čo znamená milujem ťa cande <3
-
Si pekná a hodíš sa k Ruggero Pasquarelli
*14* *14* *14* *14* -
cande sa moc hodí k ruggerovi vždy som si priala aby s ním chodila *14* *14* je to super dúfam že im to vydrží RUGGE+CANDE *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *2* *14* *14*
-
V časopise BRAVO som čítala že Facundo Gambandé sa rozišiel s Cande lebo ho sa bozkávala s Ruggerom a niekto mu to povedal. A ona sa dala do kopi s Ruggerom. Ale musm priznať že k Facundovi sa hodila viac. A že Ruggero by mal byt s Tini, lebo k nej sa hodí!!! *4*
-
-
ruggero a tini bleeeeeeeeeeeeeeee *11*
-