Přejít na výpis diskuzí

Candelaria Molfese

OSOBNOST 31.1.2014 
247 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Si ta nej ze všech mám tě ráda *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ruggero a cande sou spolu neee ja chtěla aby ruggero byl z martinou stoessel !!! *10* *10* *16* *16*
  • seš skvělá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jsi skvělá, obdivuju tě *14*
  • Mně se zdá,že candy zpívá líp než violetta *4* *14* *3* *14* *4*
    • súhlasím s tebou anička myslím si že cande je najlepšia *14* *14* *14* *4* *4* *3* *3* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
    • obě zpívají stejně dobře je mi z tebe na *11*
    • Tak to sa ti asi naozaj zda
  • Lidi je to pravda Cande chodí s Ruggem . A jestli ste si všimli tak Cande s Fucem už fotky nepřidává !
    • Presne !! Ani na instagram práve že ich vimazáva a dáva tam fotky z Ruggerom!
  • Fandeporsiempre
    Cande nechodí s Ruggerem!!!!!!!!!
    • Chodí, podívej se na fotky na FB či Instagramu... Cande+Ruggi!!!
  • Lidi jste jako ovce, jdete za stádem a nic jiného vás nezajímá. Věříte všemu, všemu co vám jiní napovídají. Zamyslete se, myslíte, že kdyby se někdo rozešel byl by nejlepší kamarád své ex přítelkyně? Ne je to, s prominutím, kravina. A i když někdo říká, že je Cande s Ruggerem, nemůže to být pravda. Cande pořád chodí s Facu <3
    • Holka vzpamatuj se už!!! Jsi malá blbá holčička, které se rozešli dvě oblibené postavy! K fotkám s Reggerem pořád píše <3 a miluju tě. Ale k fotkám s Facum to nikdy nenapsala. Já nejsem ve stádu oveček, které všemu věří. Já jen věřím pravdě!
  • Co je to za blbost? Kdo to dal? Cande chodí s Facu! Ne s Ruggerem!!!!! Proč to pořád nechápete?!
    • Chodia spolu na instagram pridavaju svoje spolocne fotky kde sa bozkavaju a tak a urcite to neni fakove ;-) Ja by som bola radsej ak by chodil ruggero s mechi <3
      • Fandeporsiempre
        Jako, nevím jak tobě ale mě ta "pusa" teda jako pusa nepřišla... Jenom póza na fotku ;)
  • Veseleho valentina ti prajem Candelaria Molfese. Mam ta rada. A dufam že s Fakundom ti to pojde

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší