Přejít na výpis diskuzí

Candelaria Molfese

OSOBNOST 31.1.2014 
247 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mam ta z Violetty naj radčej
  • je heski ma pjekni hlas je hezka krasnne spiva yboynnuju ji je to hviezda *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Jugar sai la MAXI me Jorge.Si pekná a máš pekní hlas *5* *12* *10*
  • já nechápu jak tam píšou ty role jak tam může někdo napsat že se violetta jmenije violetta benassi přitom hermán je její otec prostě nechápu *12* *12* *12* *12*
  • Si hezká a nátherne spíváš si múj idol si proste nej si úžas!!!
  • Cande chodí s Ruggero *3* Podívejte se na jejich instagram!!
    • Přesně!!!
  • ruggero a cande spolu chodia pozrite si ruggerov instagram ak neverite
  • Teraz vsetci pocuvajte dajte si candelaria molfese news tam je fotka jak sa bzkavaju oni spolu chodia (cande a ruggero)
    • Do obrázkov alebo na neakej stránke ???
      :-)
    • Ano dávají si tam 'pusu' jestli se tomu tak dá říct! A to teda nedá. Cande chodí s Facu!!!
  • Cande nechodí s rederikem
    • Chodí ;) Už je to oficiální..Rugge to dal na Twitter :3
      • Jasně dát to tam může, ale pravda to není ;) Věř mi ;)
        • Čemu asi budeme více věřit:D Bud Ruggemu nebo malá holčičce :DD Už seti pls smiř!
  • Cande s Facu nechodí!!
    Cande chodí s Ruggero Pasquarelli!!!
    • Chodí s Facu ;) S Ruggerem jsou jenom kamarádi ;) Neboj se, Facu a Cande spolu budou navždy <3 ;) <3
      • Nechodí s Facu ty krávo!! *16* *16*
        • Ale chodí koukni se na Twitter a nebo na Insta. A přestaň nadávat, je to u obohost:*
          • Srry za to nadávání :) Ale prostě ta Fande por siempre pořád a všude píše, že Cande pořád chodí s Facum. Že jsme jen hloupé ovečky, které všemu věří. Že si s nás prý dělají s tím srandu. Mě to prostě štve jak to nemůže pochopit!
          • *ta první věta byla reakce na fande por siempre a ta druhá na anonyma nade mnou.
      • Ai těžko :D Cande chodí s Ruggim :3 Už je to oficiální , je to i na twittru :3
        • Jako jestli tomu věříš... Tak klidně ale my všichni víme, že chodí s Facu ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší