-
krasnej borec
vyděla jsem dum voskovych figuryn a hned jsem se do neho zamilovala chtela bych vydet moderni popelku tam je taky krasnej a jeste k sezrani byl v dosnove svete tam jsem ho zrala *14* *14* *14* -
Je nádhernej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vůbec bych ho neřekla na 25 let!!!!Mooooooooooooooooooooooc se mi líbí v Moderní popelce!!! S Hilary Duff
-
Hrozně se mi líbíjeho oči,pusa,sexi úsměv prostě všechno.
-
Chad je super,sexi kluk a nejvíc mu to asi slušelo v moderní popelce******************************************* ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** ************************************************** *******
-
chad je dobrej...ale s těma dlouhejma vlasama pěknej vůbec není, na tom jsme se shodli s kámošema......
-
bože on je táák sladkej
-
Krasavec...k nakousnutí
-
Austin
Je prostě Bžíííí.Moc mu to v Moderní popelce sekne.Nevim co bych k němu měla ještě dodat,je to prostě Kus!!! -
jej tak ten je faaaak moooc krasnej..nejhezci je s tema delsima vlasama...jej jak je sladkej..
-
Chad je super,že? viděla jsem dům voskových figurín-tam byl k sežrání a včera jsem viděla moderní popelku-tam taky! Ale ta jeho stará no. je ženatej se Sophií Bush!!!!!!!!
-
bůh!!!!!!!!!:-))))
-
kořen
Je strašně moooooooooooooc hezkej kluk . Ve filmu -Mezi námi děvčaty- mu to fakt seklo. (škoda ,že je už ženatej a že bydlí tak daleko) :) :) -
milacek
Miluju ho miluju ho miluju ho mmmoooooooooooooooooooooccccccccccccccc -
miláček
Je nádhernej a božskej už mě ani nemrzí že žije na jinym konci světa našla sem si jeho dvojníka jak ve kráse vnější tak i ve vnitřní!!! -
Mnam!!!
co napsat ?! :JE PROSTE K SEZRANI!!!!!!! -
Chad je ten nejkrasnejsi kluk ale az po rostikovy.ale moc mu to sluselo ve voskovejch figurinach.
-
nej...nej...nej
Je to ten nekrasnejsi kluk co znam, nej nej je ve filmu Moderni popelka...doporučuju! -
Austin
slušelo ti to víc s dlouhýma vlasama... a bez vousů..... Austin vede!!!! -
chad je dokonalost sama, ale je od nás trochu daleko ne???
-
HOT! MY!
Este v zivote som nevidela krajsieho herca!! Nie je to iba o vzhlade a krase ktorej ma mooooooooooooooc ale aj o jeh chrizme! Chad je jednoducho kus!!! MILUJI TE!