Přejít na výpis diskuzí

Chad Michael Murray

OSOBNOST 31.12.2006 
295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je úúúúžasnej!!!!Hezčí herec asi fakt není!!!!Jo a dowsonův svět je serial na kterej sem letěla dom ze školy abych ho stihla!!Je tááák kráááásnej!!! *14*
  • Austin-milááááááček

je kráááááááááásnej a ty jeho přád smutný kukadla...... je p¨rostě úžasnej!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Chad Michael Murray

je fakt nádhernej hlavně ve filmu Moderní popelka!! *14*
  • Chad Michael murray

Chad je vážně slaďoučej prostě k sežrání e *14* *14* *14* *3*
  • a ten dowsonuv svet je film nebo serial????????napis te prosim!!!!! *3* *3* *3*
  • dům voskových figurýn

je to dost strašidelné *9* aš moc *5*
  • Austin

Je strasne moc krasnej.....je to fakt kus.Je to sladouckej čumáček...!!!!V MODERNI POPELCE je proste nej........
  • No není sladkej????????????? *14* *14* *14*
  • Kráása

Jsem sice proti sentimentálnímu vylévání citů na filmové idoly, ale........ je ÚŽASNEJ, že jo? *14* A nejvíc v Dům voskových figurín. To je ta fotka nahoře bez *14*
  • Austin

Doma mám Moderní popelku a Mezi námi děvčaty.Jako Austin je fakt krásnej.Tak sladkého a úžasného kluka jsem ještě nikdy neviděla.Pokud je někdo stejně závislej na tom nepopsatelně nádherném klukovi tak mi můžete napsat.....Já ho žeru... *14* *3* *14*
  • A v tom Dowsnove svete hral nejakou hlavni postavu????to je film????nebo serial???napis te!!!dik!!!!!ja ho miluji!!!! *14* *14* *14*
  • A hral jeste v nejakem filmu krome Moderni popelky,Dome voskovych figurin a Mezi nami devcety???????napiste mi to nekdo prosim!!!!dik!!!!!!pls!!!!
  • ch.m.m

Hrál ještě ve filmu : Mezi námi děvčaty Tam mu to taky seklo............ *14* *14* *14*
  • ahojky je to strasne krasny kluk!!!!!!nevite nekdo v jakych filmech jeste hral..krome Moderni popelky a Dum voskovych figuryn????,prosim napiste!!!!
  • Austin

Je uplne naprosto sladkej... neco tak uzasnyh uz semdlouho nevidela... *14* kam se na nej hrabe Brad Pitt... *14* *14* ale nejhezci je v moderni popelce... tam je fakt k sezrani... ta role mu fakt sedne...
  • Super boy *14*
  • je to ten nej... kluk na světě *14* *14* *14* *14* *14*
  • potrebuju vydet moderni popelku ale rychle jinak to nezvladnU on je tak nadhernej *14* *14* *14* *3*
  • mnamkyy

No jo nýstupce Brada Pitta ale Chad je hezzčí *14* *14* *14*
  • Chad, teda pro mě Ostin je vážně nádhernej, úplně k sežrání...jo a je hrozně sladkej...nejhezčí je ale stejně v Moderní popelce.... *14* *15* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit