-
krasny *14*
-
jj
Chad je úplne nej boží!!!! *14* *14* Jestli chcete pokecat tak mi pisněte na skype : kulicka2 *3* -
Chad je boží *14* *14* Jestli chcete pokecat tak mi pisněte na skype: kulicka2 *3*
-
Chad je upa nej kluk na světě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! *3*
-
teda....ten je krááááááááááááááááásnej moderní popelku jsme hltala mam ho i na pozadí v kompu je překrááááááááááááásnej!!!!kam se na něj hrabou jiní.....papapa *14*
-
měla jsem přítele, který mu je hrozně podobný a je narozený i ve stejném roce a měsíci *1*
-
nejkrásnější stvoření na celém světě *14* *14*
-
je dokonalej... *14* *16*
-
Nemám slov!fakt krááááááááááááásnej klučina *14* v moderní popelce vypadá jako anděl *4* on vlastně vypadá ve všech filmech úžasně *4* já ho chcííííííííííííí *3*
-
je fakt skvělí. Normálně je hezčí než Brad Pitt, Orlando Bloom a Johnny Deep *4* A to je co říct jako. No prostěje krásný *14* *14*
-
Je to ten nejúžasnější tvoreček, co jsem teď potkala, má super filmy Nick do toho!!!!!!!!!!!!! *14*
-
je moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,mo c,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,moc,pěknýýýý ýýýýý *14*
-
nej.nej.nej.
Miluju film ,,MODERNÍ POPELKA"..........a Chad je tam nejkrasnější,...atd.Je úžasnej.Strašně mu to tam sluší.V tom filmu nejvíc závidím Hillary Duff.Chad je prostě jednička *14* -
Je úžasnej!!!Hezčího herce sem neviděla,chtěla bych ho poznat.Je boží a jenom můj.Seš dobrej *4* *3* *4*
-
krasavec
Poslete mi niekto jeho krasne fotky. prosiiiiiiiim. -
*14* JÁ HO MILUJU,,ON JE BOŽÍ,,,ALE JE JEN MŮJKY *16*
-
strašně ho miluju *14*
-
ja ho miluji
-
nemate na nej nekdo adresu? chtela bych si napsat o autogram... je nejlepsi a nejhezci.. *14* *14* piste mi na mail... klidne i nejaky zajimavosti o nem... DEKUJU
-
Fakt kus...