-
LaF
Je fakticky úplně úžasnej .. Nejklásnější byl v hororu Dům voskových figurín.. Fakt nádhernej.. Takýho mít, tak se zcvoknu radostí *14* *14* *3* -
boží
hele takový ho mít *14* tak jsem napůl štastnej človek..ne je úžasnej..fakt boží..klasnej *14* okouzlujicí *14* k sežrání *14* *1* -
muluju hoooooooooooooooooo
Je faktis nááááááááááááááááá dhernej.Hezčího kluka jsem ještě newiděla je plostě andíílek mno fakt božííííííííííííííí -
super
je proste v nekterych filmech je fakt dobrej -
Re: super Chad
jo to máš pravdu hraje fakt krásně a krásnej i je... *14* nevim jak vy,ale já ho žeru... *14* *14* *14* *14* -
Re: mocinky super chad
JO a esi ma on icq tak mi pisnete kdo ho ma nebo aspon email nwebo neco tak muj email je barcast@seznam.cz -
mocinky super chad
Mate pravdu je fakt mocinky super klucina a je moc hezky a moderni popelce nemel chybu jak byl princ a halvne jak byl obleceny do toho sportovniho v tom americkem fotbale ja sem si ho z tama vyfotila asi tal 30krat a mam ho na mem mobilu na lose fakt mocinky se mi libi akorat ze jsem mala takze hold bohuzel *9* ale co je krasny mam rada taky styl kluku! -
Mám emailovou Adresu
Mám na něj emailovou adresu ale nesmím ju nikomu dávat!! *13* on by mě asik zabyl!!víš my se známe!a víš proč jí nesmím dávat!!!protože ho otravuje asik 1000 holek a pořád dokolečka mu říkají jak je boží!nechci ti kazit iluze ale je zadanej!!!má přítelkyni takže sorry ale máš smůlu *5* -
Taky to nechápu!!!
Jsem na tvé straně!!taky ty holky nechápu..neříkám že je hnusnej ale je mu 26 let!!bydlí někde v USA a oni ho stejně nikdy naživo neuvidí!!A ještě něco má přítelkyni!!takže nevím o co se snaží!! *7* ale musím i já uznat že je hafo pěknej ale že bych to až tak přeháněla to teda ne *13* -
Nádhernej chlap!!!
Jako je mi moc líto že je z USA ... je to kus chlapa, prostě krásnej, super a navíc je i mladej *14* *14*
CHCI TAKY TAKOVÝHO KOŘENA *1* *14* -
Chedík
je uplně sladkýýýýý!!!!!a jenom muuuuuuuuuj!!!!!!!!!!!je úúúúúúúžasný!!!!já ho miluju *14* *14* a kdyby ste o nem meli neco zajimaveho, fotecky nebo jeho adresku tak mi please napiste na email!!!please!!!!! -
Renej recitator ze skoli
ten je moc moc moc moc moc moc moc moc moc mocinky krááááááááááásnej *14* *8* ale nejsem v jeho zemi boužel abych mohla ziskat jeho autogram *13* *13* *16* *8* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *10* *5* *1* *1* *5* *14* *3* *9* *9* *5* *4* *5* *15* *8* *16* *8* -
Re:
je to proste nejhezci chlap na cely tyhle planete!!!!!!!!! *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *4* *8* -
Adresa a jinak je moc pěknej!!!
Ahoj holky..nemáte někdo please adresu na jeho stránky?Moc moc plosím!!!Děkuju moc!! *3* -
LISTEN ME!!!
No hólky jé fákt hezký , jak tady o něm píšete samý superlativy - je krásnej, boží a úžasnej .... ale nepřijde vám to trošku víííc ujetý. Mě se taky líbí, jako herec i jako chlap a ale v mezích!!! přijde mi některýma momentama přehnaný. asi to píšou mladinky pubertačky, kterým se líbí každej kluk s krásnym úsměvem ..... ale řekněte mi jak může herec HRÁT KRÁSNĚ??? -
Jooo..ja ho taky uplne bastim..je strasne dokonalej..sladkej *4* , ale pritom drsnej *5* ....haha...tedkon se snazim sehnat u nas to one tree hill..je to upe bozi..tak kdybyste o tom nekdo neco vedel..dejte vedet..nebo kdyz budete chtit pokecat pres icq...248-267-946...zatim cus.. *3*
-
Miluju ho a nejhezci je Dům woskowych figurín!!!ILOWE Chad Michael Murray *14* *14*
-
Chadík
Je nádhernej, v životě sem neviděla tak nádhernýho kluka.....zamilovala jsem se do něho...........aaaach,,nemáte na něj někdo mailovou adresu? PLs!! Děkuji! papa Chadíku! *14* *14* *4* -
no to jo no je fakt sladkej *14*
-
super Chad
Chad je fakt super klučina, krásně hraje - moc se mi třeba líbil v Moderní Popelce, ale v Domě voskových figurých taky nebyl špatej. Je strááášně krásnej a sympatickej. Je to nejkrásnější celebrita, ňákej Brad Pitt na něj fakt nemá.