Přejít na výpis diskuzí

Chad Michael Murray

OSOBNOST 31.12.2006 
295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • v moderní popelce byl fakt hezkej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jj,v moderni popelce byl k zulibani,proste sexy *14*
  • Chad Michael Murray

Neni krasnej???Ze je sladkej??? Nejhezci byl ve filmu Moderni popelka.Nemyslite???????? *14*
  • Opravdu krasny:)) *3*
  • ten kluk je nás všech *4* je to prostě 1!!!!!!!!!!!!!!
  • *14*
  • to teda ne holcicko tenhle klucina je jenom muj!! to je kusanec co??muj kluk!!!zavidis!!!???? mas smulu!! *3* *9*
  • Je uplne super a je len moooooooooj
  • wow

Je fakt sladkej *14* *14*
  • K¨rasny

Je to proste moooooooooooooooooooooooooooooooooooc pekny kluk a v moderni popelce mu to strasne slusi!!! *14* *14* *14*
  • je krásnej *14* *14* *14*
  • jo moderni popelka je dobra a on je tam nadhernej sem se na ni dneska divala na HBO *15* *15*
  • to je proste klassssnej herec *3* se neda poprit *4* *14*
  • Nádhernej!!! Kdo jste neviděl moderní popelku.. tak se podvejte! ale bacha abyste něco neposlinatli... *1*
  • chad michael Murray

Kdo má nějaký film obrázky nebo něco jinýho s chadem mechaelem murray tak ať mi napíše na mail bomonika@seznam.cz Díky *4*
  • Chad Michael Murray

Je prostě slááááááááááádkej... *14*
  • je super...................... *3* *3* *3* *3* *3* *14* *14*
  • áááááááááááááá

on je prostě upe krásnej.... ale fakt mu to víc sluší s krátkýma vlasama.... já bych si ho v Gilmorkách ani nevšimla, ale v Popelce je boží..... *1* *4*
  • kl

je stlasne klásnej...............nejlepci herec.........moc se mi líbí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Je super

Teď jsem dokoukala na "MODERNÍ POPELKU" Austin-Chad Michael Murray je tam vážně super. Je to nádhernej klukčina:-) *14* Čauky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit