Přejít na výpis diskuzí

Channing Tatum

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tyler

Čaute všetci, myslela som si že som jediný blázon, kt.čumí každý deň na lets dance ale jak pozerám tak nie som v tom sama. Tento film ma proste nenormalne dostal..a nevem prestať sa na neho pozerať. A Tyler? tak proste neni čo dodať, je neskutočne krásny...ach...
  • Very sexy

Když jsem viděla ten film,nemohla jsem přestat se na něj dívat!!Je nádhernej a Channing je úžasný!!Vedle Milana Baroše, is it the most beautiful man on the world!!!!
  • Hi

Hi people...I'm very enjoy form tihis. You like me and somebody love me...It is super...thank you very much...so bye...
    Yours Channig Tatum
  • Channing

Je nááádhernej!!! *14* *14*
  • páni

notak pušte ne vy lemri *4* *4* *4*
  • Re: B-)

to máš pravdu tyler a duke do cela to jsou divný duke de to se mi i libí *3* *4*
  • Re: Jůůůůůůůůůůůůůůůůů !!!!!!!!!!!!!!

jo to máš pravdu mě by stačil jedině on a byla bych spokojenej člověk asi jako ty *14* *14* *14*
  • Jůůůůůůůůůůůůůůůůů !!!!!!!!!!!!!!

Konečně nejaký týpek fakt k nakousnutí...co k nakousnutí???...k sežrání *14* ...sem tam mě připomíná Josha nebo Chada...trochu...Channing je strašně moc moc moc sexy + jeho charisma a pohyby...to by mě ke štěstí stačilo...nic wíc...su skromná *1*
  • AUTOGRAMY!

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
  • B-)

Viděla jsem Let´s dance a super náhradníka a v obojím se mi líbil (tak jak hrál a i vzhledově). Ale v obou filmech měl divný jména. *1* *14* *3* *4*
  • milášek

"Tyler" je fakt SEXY a stál by za HŘÍCH!!!!!!!!! *5* *1*
  • je to boreeec!!!

je to prostě boreček,krasnej a navic jak skvěle tančí..prostě nádhera *1* *14*
  • filmy

2006 Guide to Recognizing Your Saints, A ...Antonio
    2006 Super náhradník (She's the Man) ...Duke
    2006 Let’s Dance (Step up) ...Tyler Gage
    2005 Válka světů (War of the Worlds) ...Boy in church scene
    2005 Supercross ...Rowdy Sparks
    2005 Havoc ...Nick
    2005 Coach Carter (Coach Carter) ...Jason Lyle
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Re: Wooow ten je sexy

co je to wooow *14* *14*
  • Wooow ten je sexy

ten je prekraaaaaaasnej *14* *14*
  • Re: jeho přítelkyně je?????

mohla bys mi říct kde to bylo napsáno nebo kdo ti řekl čau *5*
  • fešák

kouám se každý den na super náhradní je to moje taková droga *5* *14* *4* *3* *4* *15* *8*
  • pohledný krasavec

holky chci vám říct že v nebliší době bude plakát v BRAVU GIRL napsala jsem jim jest-li by byli tak laskaví a dali ho tam *14* *14* *4* *5* *15*
  • jeho přítelkyně je?????

ahoj holky......mám špatnou zprávu.....channing chodi s jennou dewan ze step up takze smula smulouci......... *9*
  • Video - fotky

http://www.youtube.com/watch?v=uslC L7pJG4U

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit