Přejít na výpis diskuzí

Channing Tatum

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Green Street Hooligans

Asi některé překvapím nebo zklamu,ael ve filmu hooligans nehrál Chan ale Charlie Hunnaman. *3*
  • WOW

JE fakt krásný,videla jsem dva filmy ve kterých hrál a vůbec toho nelituju,umí hezky tančit,ale i ta postava...Strašne se mi libi.JE to muj nejoblíbenější herec.Strašne ráda bych se sním setkala.NEkdy si i přeju být starší a známější abych měla větší šanci se sním potkat a taky hezčí a nevím co ješte,proste abych mu padla do oka. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • uzasny

no je to uzasny filmecek.. jeden z nejvic co se mi libil.. i kdyz me, musim se priznat, takove filmy primo priahuji.. zvalst, kdyz tam hraji tak pekni kluci.. Duke a Toby.. hmm.. dala bych si rict *15*
  • Hezounek

No jo no je to proště kaňour na step up koukám denně a je to prostě kaňourek *14* *14* *14*
  • ChanQo

Ja ho milujem najviac na svete on je nadherny!!!!!! *14* *4*
  • JŮŮŮŮŮŮŮŮŮ

No,nevím co bych dodala *4* je prostě nej nej nej HE IS SOO BEAUTIFUL *14* *14* nemáte na něho někdo kontakt *3*
  • Re: MUJJJJJJ

twuj jo? dowol abych se zasmala! *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* není ničí,leda že by měl tam u sebe w USA nejakou babiznu,ale takovouhle nanu,která tady musi kazdymu vnucoat ze je jeji,tak nevim mno jestli by chtel!
  • Re: Mnam

tak to máš tedy pravdu.... já bych ho celýho celičkýho sežrala,asik snad nekam napisu,ze jestli by to neslo se s nim nejak sejit,ze by prijet do Cr a udelala bych fakt normos cokoliv,kdybych ho aspon jednou za zivot videla na vlastni oci a mohla se s nim vyfotit *3* *3* *14*
  • Jujky

jo tak tohle je ten nejkrásnější chlapík co jsem snad kdy viděla.... pokaždý když ho vidím,tak jenom slintám bud to koukám na Lets Dance bo Super Náhradník,ty jo toho tak mit doma,nebo aspon jednou se s nim setkat... ty jo to je krasna predstava *9* *9* ale asik nerealná .... je proste uzasneja to jeho telicka.... jujky *14* *1* *15*
  • Mnam

Krasnej chlap skvelej herec dfakt krasnej ma skveli telo a proste je nej!!! *14* *14*
  • Re: Channing

já taky je uplně nejlepší.
  • Re: Krása

Co si může přát??....no asi co...psa ne?? *1* *15*
  • 1

nevim jestli jste někdo viděl hooligans..protože tam je to teprve pořádně drsnej chlap...
  • ***S***E***X***Y***

Největší borec, úžasný herec a dokonalý týpek :D Prostě celý Channing ...Dokonale tancuje, v Let's Dance nemá chybu a v Super náhradníkovi je taky bomba!!
    Dokonalý chlap!! *14* *14*
  • Krása

No tak tenhle je opravdu krasavec...no a ještě k tomu se umí krásně smát, tamcovat a navíc je i romantik....no co víc si holka může přát....:o)) *3* *14*
  • Re: channing tatum

a kde byl plakat v jaym cesaku
  • Re: MOJ

co má všchno za fil *9*
  • MOJ

a kdyz rilam muj tak tim myslim doslova muj!!!!!! *13*
  • MUJJJJJJ

hej je krasnej skoda ze je moj!!!!!!!!! *13*
  • Tyler

šileně tancuje super brejkuje a ve filmu:Step up hraje dost dobreho tipka proč hraje!vždyt on je tipek:o) *5* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit