-
Lets dance 2
Mám dotaz.. *7* Hraje Chan v lets dance 2 ?? *3* Já nvm.. *9* Děkec za odpověď.. -
Let's Dance 2
ahoj lidičky, nemáte prosím někdo titulky k Let's Dance 2 *14* ?? prosim, kdyžtak mi je pošlete na mail nebo na ICQ 352090206... předem vám moc děkuju -
očička
ty oči, má nádherný uhrančivý oči *14* *14* -
?
Mě se nelíbí..! Co na něm vidíte :_D ? -
wow
noooo....fešák, že...;) *14* -
:o)
Musim říct, že se mi málokterej kluk líbí.. ale tenhle borec je fakt nádhernej.. *1* -
Kunda
Hej jestli jste viděli let's dance 1 tak tam mu to sekne ještě víc jen škoda žeho tam ukázali jen jedno jak si dával se segrou battle *14* *14* *14* -
hi
kurva on je krásný:Ddej te mi na něho icq:P wooow je fakt kus týpka *15* *14* *3* -
Re: úžasnej :*
ehm...on vypadá jak můj brácha *1* podobnost je velká... *1* -
....
Hele ,kdyby Chan přijel do ČR tak bych se asi zbláznila radostí..ON je prostě dokonalost sama... *3* -
He´s really star!
Většina lidí žijí proto, aby žili. Ale já žiju jenom pro Chana, protože a jelikož můj život je on. Posílám ti vééélikááánskýýý MT!!! *14* *14* -
Re: K sežrání
Je mu 27,ale jinak jako dobry *1* *1* -
nej nej nej
je upe klasnej....nemam slov *14* -
Step up 2
no tak jako je krásný a ve filmu Step up 2 je nádherný...Škoda že nehraje hlavní roli.....Ale už se těším až bude ten filmík v kinech...určite na neho pudu....Jo a v tom filmu se už tyler vypracoval na "super" tanečníka...A hlavní roli hraje herečka co představuje jeho mladší segru co byla v prvním díle.Ale chybí mi tam Nora.No a hlavní roli tam hraje taky ten co hrál v super náhradníkovi toho přítele od Violy z Cornwallu(Robert Hoffman).No a na mojem blogu www.forteenagers.blog.cz jsou nejake videa a recenze toho filmu... *3* -já vím je to zmatené *15* *15* *15* -
ki
Můžete po něm maximálně tak koukat doma na plagatu *1* -
Chaning!!!!!!!!!!!!
Milujem step up a ceho Chaninga... no sko da ze Th streets bude bez neho:( *9* -
wooow
Channing je fakticky boreček úplně k nakousnutí *14* *14* *14* *14* *14* -
ohhhh:D:D
Vy jste ale učůránky..proboha..:D *7* -
K sežrání
Tenhletej dvaadvacetiletej typek, je deeesneee sexy.. *14* *14* *14* *14* -
úžasnej :*
*14* *14* njn,takýhle klucí by se asi jen tak v ČR nenašli je fakt luxusní,závidím každej holce co s ním chodila *4* moc mu přeju všechno nej,a hlavně ať natočí ještě nějakej bombovej filmík jako je třeba Super náhradník *1* pa přeju hezkej den *15*