-
streests
Ahoj všem přeju pěknej den,tak kde jste někdo... *8* *8* *8* -
ahojky
Je to dobrej filmik ale step up 2 je taky bomba!! *14* -
Re: Re: Re: Re: Re: chan
ale já ti neříkám ,že ti nevěřim...jenom jsem si myslela ,že by to bylo v novinách nebo někde na internetu ..!víš jinak ti věřim ! -
Re: Re: Re: Re: chan
tak tery01 ma pravdu..nevim sice o tom ze byl v ceskym krumlove ale v praze byl storpo protoze moje kamaradka ho potkala na vaclavaku u zary:)a je snim i vyfocena kdyby jeste jo nekdo neveril:) -
Re: Re: Re: pomoc, co to vidim
hm tak na to nečum ne???Já se taky nedívám na filmy co se mi nelíbí!!!!! *9* -
Re: Re: Re: Re: chan
no tak vis co mne je vcelku jedno jestli my to veris bo ne ,proste sem chtela napsat ze byl v krumlove ,treba z toho mnel nekdo radost ze byl v cesky republice asi tak ... *9* *8* *8* *3* -
streests
Ahojky žije tu někdo? *15* -
Re: .......
je fakt skvělej *14* -
Re: Re: Re: chan
no jak myslíš.. -
Re: Re: chan
no byl tam...se neboj ja nejsem takovej ten typ co si vymejsli aby byl nejak zajimavej...ale proste sme tam byli s nasima a ja se ohlidla a oni(este s tou jeho pritelkyni bo co to je jeho)se zvedali od naky vylohy a ja ho videla a malem sem se po..... *5* -
Re: plosííím
já to už viděla je to fakticky pecka...no ale nemám to stáhnutý, ale půjčený od strejdy -
Re: chan
no jasny.. to by bylo aspon nekde napsaný... -
Re: Re: Re: pomoc, co to vidim
no náhoudou je to pecky *14* -
.......
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* neni co dodat proste se mu nikdo nevyrovna ale robert hofman se mu blizi *14* -
step up2
viděli jste ten film ?? je fakticky bomby ,,,,přitom jsem ho videla uz driv tjn:-D -
Re: Re: pomoc, co to vidim
ja vim, ze to hoperi nosi, ale me se nelibi jak ta hudba tak ani obleceni -
..........
dosti nádhernej boreček *14* *14* *14* *14* -
Re: Re: životopis je špatně
ty filmy tam maj přeházený roky..A Guide To Recognizing Your Saints je až po She's The Man a Step Up. Chan stejně tak ikdy nehrál v ničem, co se jmenuje The Prince a ve Step Up 2: The Streets nehraje bráchu Andy ;)
a vím to, protože to mám od jedné lady, která ho zná a od další slečny, která dělá stránky o Briana a zná jí :) -
Re: Lets dance 2
jj cca asi jen 5min...což mě dost s..e!! -
Re: channing
No tak v tom případě fakt nevím co tu děláš..Mě se taky plno herců nelíbí a proto ani nechodím na jejich stránky... *5*