-
Re: pomoc, co to vidim
No tohle hopeři nosí víš...Já myslím ,že mu to fakt seklo a sekne... -
Chaning
Bože, ten herec je naprosto sqelej a má charizma jako nikdo jinej *14* Naprosto sqelej talent v tanci ho dovedl k Let's dance a to bylo to nejlepší *14* -
Re: životopis je špatně
ahojky jak to vis ze je spatne?? *7* -
životopis je špatně
nechcu bejt hnidopich, ale ten životopis je blbě *13* -
plosííím
schanim step up 2 ke stahnuti a nemuzu ho nikde najit a kdyz uz najdu a stahnu to,tak to zas nejde.... a už to chci konečně vidět*9* tak sem se chtela zeptat jestli byste mi ho neposlali na mail,pokud mate nekdo prosííím moc *9* smutně koukám... *9* *9* *9* byla bych vám mooc vděčnáá!!!díky moc předem... -
chan
lidi vite ze byl neska v ceskym krumlove???? -
pomoc, co to vidim
tak sem se opet nespletla, vekovy prumer v teto diskuzi je cca 13 let, ja bych mu ani tech 28 netypovala, ale v tom let's dance byl fakt dobry, az teda na ty hadry a tu otresnou ksiltovku *13* -
Re: Re: úžasnej :*
Mno tak to potom chci poznat Tvého bratra *14* *1* -
channing
no jak to tak čtu tak ho tu všichni dost zbožňujete! Teda ne že by nebyl hezkej a docela dobře hraje i když jsem ho viděla jen asi ve třech filmech ale je moc načinčanej taková trošku baba! Není na něm nic zajímavýho a fakt se omlouvám ale ta bradka je fakt hnusná! *3* -
Lets Dance
Jo taky se me libi ale zase nejsem takovej magor jako vsechny tady abych si tady s vama o nem psala... -
ON
Ty vole holky vy se uklidnete nebo se z neho zblaznite jak muzete bejt do nekoho tak zazrany ...vzdyt ho ani neznate a nikdy nepozname .....to je docela dost trapny! -
Re: Lets dance 2
taky sem se tesila ze ano ale musim zklamat hraje tam jen opravdu chvilicku je to skoda... -
lets dance
na lets dance 1 má dvojka dost daleko -
step up 2
No a v tý dvojce není ten druhej špatnej *1* ,je krásnej!...A 2 je lepší než jednička! -
Re: Re: Lets dance 2
Asi pět minut.... -
Channing Tatum
No to teda nemáš pravdu stačí jet do USA najít si místo kde bydlí (to neni tak těžký) a jet tam !A kdo ví co bude dál!Někdy snad z domu vyjít musí ne? *1* -
Re: wooow
Jo s tim s tebou souhlasim *14* -
Jasně že hraje! *14* -
nj..ale jen na začátku... *10* -
Jojo, hraje *1*