Přejít na výpis diskuzí

Channing Tatum

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: je božskej:)

to je asi jasny,ze to s ni pece *13*
  • úchvatnej...:-*

Krásný kluk.... *14* krásnbě tančí, ta jeho postava...ho tak mít usebe... *1*
  • je božskej:)

¨je hafo uzasnej ze?:) hele newíte s kým žije?ja videla spoustu fotek s tou Norou...oni spolu i žijí??pls,jestli nekdo víte s kým to peče,tak písnete:)..ppa a je uzasnej,nadhernej,proste sexy *5* *14* *14*
  • Re: Re: podoba s Wentem

Taky si myslim, že si jsou podobní... Ještě jsem si neujasnila, kterej z nich je hezčí, ale na každym něco je *14* když dávali první díl prison breaku, napadlo mě, jestli to nahodou neni Channing... *15*
  • uzasnej?slabe slovo!!

nevite nekdo o jeho autogramu???=o) dobre zaplatim... *14* *7*
  • Channing LOVE

je úplně skvělej a hlavně v step up a v she is the man!Jestli chodí s Norou,tak to budu žárlit:D *14*
  • ♥♥♥♥♥

miluju tě!!! *14* *14* *14* *14*
  • Re: ????

Teď chodí s Jennou Dewan ,ale vypadá to podle fotek že chodil i s Amandou! *5* čertík *14*
  • Re: podoba s Wentem

Tak já bych to řekla přímo naopak!!! *5*
  • super

hrozne ho zboznuji,umim no ploste kazdej den tancim na lets dance!! *14* *3* *15* *4* *14*
  • .)

kočičáááááááááák *1*
  • ????

Nevíte ským vším chodil Channing Tatum?????Kdyby tak aspon jestli chodil s Amandou Bynes(s tou co hrála v supernáhradníkovi) *7*
  • Laskuju ho!!!!

ahojik........tak ja Channinga uplo zboznuju!!je to ten nej nej herec!!!!rada se seznamim s dalsimi fanousky!!364-999-415
  • podoba s Wentem

že je trochu podobnej Wentwortu Millerovi z Prison Breaku? Went je teda hezčí, ale Channing taky neni špatnej... *1*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz
  • Re: Re: Mnam

Jo to máš pravdu taky bych dala za to cokoli...Akorát by byl poslední koho bych vyděla..Kdybych ho totiž vyděla ,tak umřu na srdeční kolaps *14*
  • Re: Re: nahatej

sakra beschválili ji *13*
  • Re: Tyler

To teda je.... Typek upe nejvíc.. Taky bych takovýho brala ;-) *14* *14*
  • Re: nahatej

Je to sice fajn,ale kde tu fotku najdu??? *9*
  • nahatej

Čauky děvčata...na netu jsem našla fotky kde je total nahatej a máte ji tady tak co?? *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit