-
Re: je božskej:)
to je asi jasny,ze to s ni pece *13* -
úchvatnej...:-*
Krásný kluk.... *14* krásnbě tančí, ta jeho postava...ho tak mít usebe... *1* -
je božskej:)
¨je hafo uzasnej ze?:) hele newíte s kým žije?ja videla spoustu fotek s tou Norou...oni spolu i žijí??pls,jestli nekdo víte s kým to peče,tak písnete:)..ppa a je uzasnej,nadhernej,proste sexy *5* *14* *14* -
Re: Re: podoba s Wentem
Taky si myslim, že si jsou podobní... Ještě jsem si neujasnila, kterej z nich je hezčí, ale na každym něco je *14* když dávali první díl prison breaku, napadlo mě, jestli to nahodou neni Channing... *15* -
uzasnej?slabe slovo!!
nevite nekdo o jeho autogramu???=o) dobre zaplatim... *14* *7* -
Channing LOVE
je úplně skvělej a hlavně v step up a v she is the man!Jestli chodí s Norou,tak to budu žárlit:D *14* -
♥♥♥♥♥
miluju tě!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: ????
Teď chodí s Jennou Dewan ,ale vypadá to podle fotek že chodil i s Amandou! *5* čertík *14* -
Re: podoba s Wentem
Tak já bych to řekla přímo naopak!!! *5* -
super
hrozne ho zboznuji,umim no ploste kazdej den tancim na lets dance!! *14* *3* *15* *4* *14* -
.)
kočičáááááááááák *1* -
????
Nevíte ským vším chodil Channing Tatum?????Kdyby tak aspon jestli chodil s Amandou Bynes(s tou co hrála v supernáhradníkovi) *7* -
Laskuju ho!!!!
ahojik........tak ja Channinga uplo zboznuju!!je to ten nej nej herec!!!!rada se seznamim s dalsimi fanousky!!364-999-415 -
podoba s Wentem
že je trochu podobnej Wentwortu Millerovi z Prison Breaku? Went je teda hezčí, ale Channing taky neni špatnej... *1* -
Mám nový blog
Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz -
Re: Re: Mnam
Jo to máš pravdu taky bych dala za to cokoli...Akorát by byl poslední koho bych vyděla..Kdybych ho totiž vyděla ,tak umřu na srdeční kolaps *14* -
Re: Re: nahatej
sakra beschválili ji *13* -
Re: Tyler
To teda je.... Typek upe nejvíc.. Taky bych takovýho brala ;-) *14* *14* -
Re: nahatej
Je to sice fajn,ale kde tu fotku najdu??? *9* -
nahatej
Čauky děvčata...na netu jsem našla fotky kde je total nahatej a máte ji tady tak co?? *14*