Přejít na výpis diskuzí

Channing Tatum

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: Re: Hi

¨jj přesně souhlasím s tebou to za 1. a za druhé kdyby to psal jak by mohl vědět co jsme tu napsali...neumí přeci česky *1* *9*
  • channing tatum

Je tak krásný jeho plakát mám u postele a vypadá tam fakt úžasně!!!!pěkněujšího kluka jsem snad ještě neviděla!!!! *14* *14* *14* *14*
  • Tatum

Canning je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeejjjjjkkkkrráásssssssnnn něěěějjjšššššíííííí
  • Tatum

No tak kvoli tomuto hercovi si vždy rada pozriem film.Proste tento chalan by sa dal.... *14* Je to moj najlepsi a najoblubenejsí herec akeho som kedy mala. *4*
  • Nejlepčí

Je kráásnýý užáásnýý uplně bych na něho skočila a hlavně jak mu jde vudět to jeho mužné kráásnéé tělíčkoo.. *14* *14* *14*
  • WAU!!!!!!

No ty jo...ten je tak krááásnej=) Dnes mi přišlo dvd Let´s dance a Super náhradník...na ty filmy se můžu dívat skoro pořád=)Jeho fakt super fotku sem si dala jako tapetu na compu...mno, přišla ke mě máma, prej co je to za kluka, tak sem jí řekla, kdo to je, pustila jí Let´s dance...je z něho fakt unešená *14* taky kdo by nebyl, že jo?? *14* Jako dřív se ji nejvíc líbil Hříšnej tanec, ale myslim, že už asi ne *1* To je prostě taaak nádhernej týpek *14* Hele, nemá někdo z vás adresu, kam bych si mohla napsat o jeho autogram?? *14* Když tak mi písněte na mail, díky *4* We love Channing *14* everybody *14* Tak papa...ježiš, to je dlouhej koment, ale to je jedno *4* Tak se mějte, čauwes...a když tak nezapomeňte na mail...ahooooj, vaše Haniškaaa *1*
  • úžasný

On je prostě ÚŽASNÝ!!!!! Úplně jsem hleděla když jsem ho viděla poprvé-zajímalo by m jestli je nějaká věc kterou on neumí *7* *14*
  • juj

já z tohodle chlapíka absolutně nemůžu.Viděla jsem s nim teprve nedávno jeho film Step up a byla jsem z něho unešená. Už dlouho jsem neviděla nic tak pořádného. Asi jsem se zamilovala-platonická láska:-) *14*
  • mmmm

I love him... He is so sweet:*
  • Chaning

Chaning je úžasnej tanečník a pěknej chlap
    to je ale asi všem jasný *3* *14*
  • je kraaaaaaaaaaaaaaaaasnej

tenhle herec je fakt boží,je krasnej *5*
  • Channing

Je to fakt kus chlapa a když říkám,že KUS tak to myslím vážně.Je prostě užasnejjjjjjjjjjjjj! *14*
  • :-*

je fáákt krááásnej *14* *4* *14*
  • Oh my God

Chan makes me wet any time!!! Hes hot as.
  • Re: to sem netušila

ps:úžasně tančí a ten závěrečnej tanec jsem se snažila naučit,ale nejde to..nemám tu přesnou písničku..kdybyste ji někdo měl tak mi ji pošlete na Iwunka96@seznam.cz....díky předem *4*
  • to sem netušila

Tak to jsem netušila že když zkouknu ten film,že po něm pojedu...Moc se mi z fotek nelíbil,ale teď bych mu podlehla *14*
  • konecne dobry film

videla som step up uz vela krat a je to uzasny film. co sa tyka chaninga je uzasny a ked pisem uzasny tak je a vidim ze v tom nie som sama. ja chcem este jeden step up ale s nim.....
  • Re: Re: jeho přítelkyně je?????

Je to pravda. Stačí si najet na internetu
    na jeho jméno ve světě. Má dokonce stránku www.channingtatum.org. Přiznal to dokonce v jednom rozhovoru, že je to jeho girl-friend. Jinak se taky spekulovalo v tisku, zda není gay. Jeho fotky kolují na těchto stránkách.
  • Re: Re: Hi

To nepsal on 100%. Jsou tam chyby a on umi anglicky bezchybne. Ale bylo by to fajn kdyby napsal *3* Nejste sami kdo ho miluje *14*
  • Re: Hi

Děkujem,že jsi odepsal..to se jen tak nestává jsi skvělej!!!We love you *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit