Přejít na výpis diskuzí

Channing Tatum

OSOBNOST 31.12.2006 
323 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • helik-demi

NEJ

Tak Channing je prostě uplně nejlepší a nejkráásneější herec ... v let´s dance byl uzasnej a v super náhradníkovi v byl k sežráání :D *14* *14*
    • Re: NEJ

jj mas NAPROSTOU PRAVDU je BOŽÍÍÍÍÍÍ *15* *15* *15* *1* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Channing Tatum

oooch..Chaning..taka kunda..nejvic sexy..sežrat ho xP *14* *14*
  • ty jo..dyť to je ten nejlepší a nejkrásnější herec jakýho jsem v poslední době viděla..a v obou filmech byl mooc k nakousnutí..stál by za hřích
  • dra

:-)

vše nejjjjjjjjjjjjjjjj
  • roztomilej

nj hezkej herec.... e a roztomilej., *14*
  • B-)

Viděla jsem Let´s dance a super náhradníka a v obojím se mi líbil (tak jak hrál a i vzhledově). Ale v obou filmech měl divný jména. *1* *14* *3* *4*
    • Re: B-)

to máš pravdu tyler a duke do cela to jsou divný duke de to se mi i libí *3* *4*
  • AUTOGRAMY!

NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz
  • Jůůůůůůůůůůůůůůůůů !!!!!!!!!!!!!!

Konečně nejaký týpek fakt k nakousnutí...co k nakousnutí???...k sežrání *14* ...sem tam mě připomíná Josha nebo Chada...trochu...Channing je strašně moc moc moc sexy + jeho charisma a pohyby...to by mě ke štěstí stačilo...nic wíc...su skromná *1*
    • Re: Jůůůůůůůůůůůůůůůůů !!!!!!!!!!!!!!

jo to máš pravdu mě by stačil jedině on a byla bych spokojenej člověk asi jako ty *14* *14* *14*
  • WOW

JE fakt krásný,videla jsem dva filmy ve kterých hrál a vůbec toho nelituju,umí hezky tančit,ale i ta postava...Strašne se mi libi.JE to muj nejoblíbenější herec.Strašne ráda bych se sním setkala.NEkdy si i přeju být starší a známější abych měla větší šanci se sním potkat a taky hezčí a nevím co ješte,proste abych mu padla do oka. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Mám nový blog

Ahoj,mám nový blog a zajímá mě jaký na něj máte názor.Mohli byste se podívat na můj blog a třeba do komentářů mi napsat jak se Vám líbí a co bych měla vylepšit.?Budu moc ráda!!! ahojík... www.hsm-1-2-3.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší