Přejít na výpis diskuzí

Chester Bennington

OSOBNOST 31.12.2006 
559 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • linkinwoman

UŽ JEN 2 DNY

UŽ JEN 2 DNY A OFICIÁLNĚ VÍJDE CRAWL BACK IN KLIP.UŽ SE TĚŠÍM.MUHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE-S ORRY PROSTĚ MĚ TO BAVÍ PSÁT xD *15* *15* *15*
    • mikes38

Re: UŽ JEN 2 DNY

za dva dny?? ja sem na nakej official koukala vcer ana youtube *1* ale ted nwm jestli to byl crawl back in ale asi j *4*
      • linkinwoman

Re: Re: UŽ JEN 2 DNY

jestli to nebylo na černo víš... *1*
        • mikes38

Re: Re: Re: UŽ JEN 2 DNY

mno ja sem byla upe vygumovana tak nwm jestli to byl official jestli to byl CBI proste nwm nic *15* tam budu muset zajit jeste jednou bo co *15* *15* *15* ale tak asi to bylo ono
          • Re: Re: Re: Re: UŽ JEN 2 DNY

na cerno nebo ne ja už to mam v mobilu :)
            • mikes38

Re: Re: Re: Re: Re: UŽ JEN 2 DNY

*1* *1* *1* *1* *1*
            • linkinwoman

HMMMMMM,DÍK *9*
            • Re: Re: Re: Re: Re: UŽ JEN 2 DNY

blbý
            • linkinwoman

HEZKÝ,JÁ TO CHCU TAKY,JENŽE MĚ TO NEPŮJDE *9*
  • ♥♥♥♥♥

*14* *14* *14*
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥

Chester a LP jsou upeeeeeeeeee nejjjjjjjjjjj *14* *14* *14* :-*
  • Happy B-Day Chester :D si naj :D
  • rip chezy :(
    pořád tomu nemůžu uvěřit...
  • foxlp

bez chestra by to neslo

nebyl by chester nebyl by linkin park tak to bylo tak to je a tak to taky bude
    • nika.

Re: bez chestra by to neslo

A taky platí: kdyby nebyl Chester, tak to bych asi vůbec nežila *1* *1*
      • nika.

Re: Re: bez chestra by to neslo

*3* *1* *1* *1* kéž by...
        • mikes38

Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

tak tady nezavid ne *15* *15* *15* *9* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: bez chestra by to neslo

je to snad tvůj táta ???? *1* *1* *1*
        • mikes38

Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

ne mama *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
          • Re: Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

jistě že
    • linkinwoman

Re: bez chestra by to neslo

ÁNO
      • mikes38

Re: Re: bez chestra by to neslo

jj bez Chazze by to uz nebylo ono *8* tak at LP jeste dlooooooooho hrajou!!!!! *4*
        • No vidìte. Je rok 2017 a já jsem jedno slzavý ùdolí.
          Mikes, když jste psal tu první větu, tehdy ještě nikdo netušil..
          Byl to talent od Boha. Měl obrovské charisma.
          Měla jsem ho moc ráda. Nikdy na něj nezapomenu.
          RIP zlato
        • Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

jjj a este že se přejmenovali z toho xera nebo co to byli to je strašnej nazev
          • linkinwoman

Re: Re: Re: Re: bez chestra by to neslo

taky se mi moc nelíbí *1*
  • charibeja

Chaz

Je obdivuhodné čím vším si v životě prožil a nezlomilo ho to. Velmi silná osobnost. Zpěvák s úžasným hlasem. *4*
  • blond vs černá

Co myslite ktera barva vlasu Chazzymu sluší víc černá nebo blond??? *7* Mě osobně se líbil s obouma pac když byl mladší tak mu podle me slušela víc blond ale treba ted bych si ho už s blondatou hlavou nedokazala představit. *14* *14* *14* *14* *1*
    • mikes38

Re: blond vs černá

mno uz sem i videla Chazze s ruzovejma vlasama ale to byl jeste hodne mladej, to mel jeste Mike červeny vlasy a Brad kratky... *4* a jak se vam libi veci od Ve´Celu?? me se libej ale nektery trika Chazzovi neslusej *8* Jo a hrozne se mi libej trika od Mika *14* ty sou upe bozi!!
      • Re: Re: blond vs černá

No tak trika Ve Cel sou upe skvělé. Mě se líbí všechny co sem zatím viděla. Mike má samozřejmě taky dobrý vkus na oblíkání ale Chestrovy hadříky se mi líbí mnohem víc. *1*.. Jo a ta růžová hlava se ještě dala ikdyž to byl fakt úlet ale ještě horší to má když je dohola jako třeba ted. *5*
      • Re: Re: blond vs černá

hm,taky jsem ho viděla i s růžovýma...a to byl teda úlet,ale má taky vklidu dlouhé vlasy i když měl jenom paruku.... *3* Ale jemu zaručeně sluší všechno...a ty věci no trika...některé jsou pěkné,ale některé jsou hrozné...a Mike nosí fakt fajn trička i kalhoty...má prostě super styl...si nemůžu pomoct *14* *14* *14*
    • nika.

Re: blond vs černá

Já myslim že je pořád stejně krásnej. Víc se mi líbila blond, jenže když si to teď porovnávám, je to asi nastejno. Ale co se mi na něm hlavně dřív líbilo, to je piercing ve rtu, vypadal s nim fakt skvěle - na druhou stranu se nedivim jeho bejvalý manželce, že chtěla, aby si ho sundal.

Tak jako tak ho stejně obdivuju ve všech ohledech.
  • nika.

chazzik

Ta nejnovější fotka s tim tetováním je fakt cool *1* Chester tam má blažený výraz jako kdyby se právě účastnil velice příjemné masáže od velice příjemné masérky *3* *4* *1* ale je fakt že už mu to asi tak opravdu připadá *3*
    • pstrosik

Re: chazzik

jn. *1* taky si chci nechat dělat tetování a mám z toho bobky celkem. Furt si říkám jestli to bude hodně bolet a jestli tam nebudu brečet nebo řvát bolestí ale tady když vidím Chaze tak to spíš vypadá jako že mu to dělá kdovíjak dobře a ne že by to bylo bolestivé a ten strach ze mě nachvilku vždycky opadne.. *1*
      • mikes38

Re: Re: chazzik

nj jenze Chazz to bere jako uzasny uvolneni a prej mu to prinasi radost a bolest bo co to placal *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: chazzik

sem si četla jaky na to maj němci komentař - kua ja když ho vidim jak je uvolněnej on snad spí?! ja u toho tetování tak řval bolestí fuj!!!! tak nwm estli to je zas takovej relax :)
          • pstrosik

Re: Re: Re: Re: chazzik

super good nápad sem pro kdo se přidá? *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chazzik

takže ja jdu s vama i za těma Slipknotama :) jo a mohli bysme taky do las vegas do club tatto nechat si udělat nějakej lp logo *1*
            • pstrosik

Re: Re: Re: Re: Re: chazzik

jo klidně takže vezmeme to postupně nejprve k Chazovi potom k Mikovi a zbytek to se uvidí podle toho jak se nám bude chtít a já bych ještě zašla na návštěvu k Keanu Reevesovi to bych si nemohla nechat ujít.. bereš? *1*
            • mikes38

mno ja na 100% *1* *1* *1* jeste se stavime u Mika ju *15* *15* *15* *15* a jeste bych rada zesla na SlipKnoT jako kdyz uz bedem v LA *1* *1* *1* *1*
          • mikes38

Re: Re: Re: Re: chazzik

treba vazne spi *1* *1* *1* se nadopoval nakejma praskama aby mu tam usnul a nekde vzadu stoji Talinda aby si ho potom odtahla domu *15* *15* *15* *15* *15*
            • mikes38

jooo jasne beru proste si to tam uzijem *1* *1* *1* mno ale ted nwm jestli sou SlipKnoTi v LA ale tak aspon ty KoRni by tam meli bejt *15* *15* *15* *15*
            • mikes38

njn tak pojedem za Chazzem a prohrabnem mu album *1* *1* *1* *1* *1*
            • pstrosik

ntj ale my nemůžeme vědět jak se u toho Tal tváří.. Ta na fotce kde jí dělají tetování zatím nebyla co já vím *1*
            • mikes38

*1* *1* *1* *1* to by bylo blby *9* treba by si potom Talinda taky dala kerku a byla by u toho upe v klidu *15* co potom chudak Chazz *9* *1* *1* *1* *1*
            • pstrosik

proč ne?? *1*
            • mikes38

treba to vazne fotila Talinda proc ne *4* treba si zase davali stejnou kerku tak tam byla s nim bo ho jenom doprovodila *4* mno a stejen myslite ze by pred Talindou rval bo by se tvaril jak v mucirne?? *1*

už je zvyklej dyt jich ma tolik...
            • nika.

No to musí.... *1* jenže Chester, to je jiná.... *3*
            • pstrosik

to je jedno jestli mu zrovna něco dělá nebo ne. dyt to musí bolet ještě dlouho potom ne? *1* *1*

jo a fotila to Talinda :)
            • mikes38

hele kouknete na tu fotku poradne ju *15* kdyt mu zrovna nic nedela tak co by se netvaril spokojene *1* *1* *1* *1*
            • nika.

Nwm, nevypadá moc nadopovaně, ten se takhle tváří furt *1* spíš dělal machry a tenhle výraz předvedl jen na chvíli na tu fotku, taky proto je rozmazaná, protože fotograf musel spěchat *3*

mno nwm estli ma chaz 70 to se mi nezda muj tata je taky hubenej a ma 90 *1* no ale i kbyby byl mezi něma rozdil jenom 25 kg nadřela by se *4*
            • pstrosik

No nevim ale řekla bych že v té váze zas nebude tak velký rozdíl Chaz je hubený jak žížala takže bych řekla že váží tak 67,68 kg max. 70. a Talinda možná 59, 60 nebo tak nějak bych řekla takže to nebude moc velký rozdíl asi.
            • mikes38

tak ted by me zajimalo jestli je Talinda jenom z kosti a kuze bo jestli je Chazz tak tlusty prase *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*

by se nadřela chuděra on musi važit dvakrat tolik jak ona *1*
    • mikes38

Re: chazzik

jj to mas pravdu ta new fotka je vazne best *1*
  • happy birthday chester....neuvěřitelný jak ten čas strašně letí. chester = největší frajer FOREVER *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší