-
Happy B-Day
-
Je to úžasný zpěvák .! je mi celkem fuk že zbil Rihannu .. On si to zasloužila/ží ! Zpívá fakt moc dobře ,..! a to že ho někteří odsuzují jen podle toho že jí zbil .. tak sou hlopí .. :( *13*
-
ty si fakt myslis ze on ti odpovi jo? :D.... *15* *15* *15* *1* *2*
-
On je nejkrasnejsi kluk co znam
-
můj kluk je celí on christian madar joni.....ja dvojičata jéééé *14*
-
jako on je cool a strasne krasny *7* *3*
-
libi se mi international love *14* ten song miluji *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Nejvíc se mi líbí song jak má s Justinem nejvěší Frajeři *14* *14* *3* *3*
-
ahoj chrisi ják se maš *3* *3* *3*
-
haha to jo maš pravdu hahahahahahahahahahahahahaha..... *1* *8*
-
tojo je fakt boži ali myslim že ty j si vícccc asi sem se zamilovala) oouuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
to je dobre ze zbyl Ryhanu on k tomu mel urcite nejaky duvod no ne je to frajer a to at udela cokoliv *5*
-
i love his smile n voice *14*
-
To,že zmlátil Rihannu,už je minulostí!Nemusíte mu tady pořád nadávat,jakej je to podrazák atd.. Chris Brown je Chris Brown a to,co udělal je jeho věc a chyba,tak ho tu neurážejte... Chrise mám ráda,i když mě to docela zklamalo,když jsem zjistila,že zmlátil Rihannu :( Ale co ... to už je minulostí... Určitě to tady nikdo neví jistě,co se stalo...co když mu Rihanna taky něco udělala ?? ,nebo něco jiného...nemůžete hned tak urážet Chrise!! Jo možná jsem trapná,ale Chrise mám ráda a tak to zůstane! ;)
-
Re: Český web
http://chrisbrown.blog.cz/ Tady na tom Blogu je hodně o Chrisovi..Všechny Novinky o něm atd =) #teamBREEZY Forever ♥ -
:O)
Happy Birthday Chris..I Love you Songs :o)) .. -
...
je to sice zmetek co se týká Rihanny, ale krásně zpívá a je sexy... *14* -
Re: NJN
ma bomba pisnicki moc nadherni ale je nadhernej chtela bich mit snim foto *14* -
Re: Re: nicolexxx
Hele nic vezlym ju, ale ať si ho má ráda jak chce, ať má každej rád koho chce, nebudu to brát nikomu, ale můj názor je a bude, že Chris je frajerskej zpěvák ale ubožák za to co udělal. Každej tu píše něco jinýho, nechte si to rpo sebe a neříkejte to nikomu, stejně nikoho váš názor nezajímá, ani můj nikoho nezajímá... Ale chováte se jako malý děti ;) -
Re: nicolexxx
Teda jako ,áš pravdu jo, ale mohla by ses naučit psát česky, než něco takhle napíšeš celýmu světu =D Nic ve zlym, ztrapňuješ sama sebe ;)