Přejít na výpis diskuzí

Chris Brown

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Český web

lidi nevadí vám, že Chrise absolutně ignorují v českých rádiích a i v českých hudebních televizích?! chris má v poslední době mnoho velkých hitů (yeah 3x, no bullshit, look at me now, deuces, beautiful people ...), tak pište do všech rádií a televizí a otravujte je, dokud Chrise nezahrají!! Team Breezy! *16*
  • gam_ster

Re: Český web

Díky :o)
  • petmeister

Český web

Ahoj, všimnul jsem si,že neexistuje snad žádný kvalitní český web o Breezym. Sám jsem jeho fanoušem od úplného začátku jeho kariéry a provozuji stránky "http://chrisbrownmusic.blog.cz", tak je rozhodně navštivte. Jsou tam všechny poslední hudební novinky, ale i informace z jeho soukromí.
  • lala.nikola

NEW SONG 2011

poslechněte si novej song třeba na youtubku od chris brown ft.pitbull- international love ;)
  • gam_ster

Re: Re: Chris Brown je debil!!

Ou :D .Tak ta holka je marná,ví o tom prd a mele tady.Rihanna nebyla vůbec těhotná.Musím souhlasit s tvými názorami.Ale v Showbiznice to takhle prostě chodí :o) CB. :)
  • Re: nicolexxx

Teda jako nic ve zlým,měj si ho ráda jak chceš,nebo co tu vlastně píšeš..nedá se to vůbec číst,horší pravopis sem v životě neviděla:-!
    Ale asi nebudeš o moc lepší,když se zastáváš takovýho budiž kničemi.
  • Tereza

:-!

Kdyby tak to co má NA hlavě měl i V hlavě!..Docela tim u mě klesnul!
  • ...

ať ji zmlátil kvůli čemu chtěl...je to podělanej s*áč... zmlátit ženskou... vítejte v době kamenné *9*
  • nik011

happy birthday

vsechno nej!!:)
  • gam_ster

HAPPY BIRTHDAY X)

Hodně štěstí k narozenínám Chrisi.!! :)) *3*
  • nicolexxx

moje nej laska jeto moc dobri spjevak nezalezi natom koho zmlatil asi mnel porc kazd nekomu neco udela kdis ma ktomu duvot ho/ji zmlatit ale nenerikejte proste mu zavidite tek kto kumu neco zavidi ze ma talen nebo ze neco ma tose obraci nato us to vubec nebudou mit nebo zarlej anikomu nic neprejou jenze svjet a lidi se nekdi zmnenej a kazdi nekomu prece jen odpustej ale chris brown ma neuvjeritelnej talen nikdo nesoudi jeho pisne jak je spiva protoze onje spiva uprimnosti a toje proc tolik lidi ho maj moc moc moc milujou jeto muj andel comne porat chrani fakt teda jooo *4* *4* *4*
  • zuzanka666

Re: Song

Myslím tím I Can Transform Ya právě ted ho poslouchám *14* *14*
  • Re: Re: Chris Brown - LOOSER!!

i love you chris forever
  • Re: Chris Brown - LOOSER!!

ti si looser
  • zuzanka666

Song

Jeho novej song je fakt skvělej. *14* *14* A ten klip *14* *14* A ještě je tam Lil Wein *14* *14* *14*
  • Re: Chris Brown je debil!!

chris je moje laska a vdycky bude je my jedno ze zmlatil rihanu i tak by sem na nem mohla oci nechat *14* je to proste muj buh miluju ho strasne mooooc ach jo laka moje milovana *14*
  • Re: Nikdo neví,jak to doopravdy bylo

Pravda !! každý chybuje , a myslím že se to u něj už nezopakuje , *13* je to frajer !
  • ruze

Re: Chris Brown je debil!!

hele me by zajmalo jak to vis ze ji zmlatil kvuly tomu ze je tehotna nebo co ty si byla u toho ze to vis tak jiste ja ani nevim cemu mam verit to sami ze byla tehotna atd to sem si taky precetla v novinach ani nevis jak to doopravy bylo tak to takhle nekomentuj *13*
  • Re: Prase!!!!

hahahhhaha :D:D:D...delas si ze me prdel??.kolik ti je??...ty to prozivas, jako kdyby jste s Chrisem bejvavali nej kamosi...simte ty jestli se neuchytis jako paparazzi tak uz se neuchytis nikde!!!!..rada: NERES TO
  • Re: Re: Krávy

prosimte...ty znáš rihannu nejak osobne????....ze si to zaslouzi?..jak ji muzes takhle soudit??!!..ja osobne nevim, jak to mezi nima bylo,a proto se do toho nepleu a nesnazim se to nejakym zupsobem resit...myslim, ze nikdo doopravdy nevi, jak to veskutecnosti bylo, ale vsichni se chovaji, jako kdyby u toho stali a soudi situaci... notabene kdyz tu jeste nekdo prohlasi, ze si TO rihanna zaslouzi...to me fakt dorazi..boha jehoo!!:D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit