-
Prase!!!!
kreten!!!!!!!jakoproc by asi spolu nemluvili kdyz ji teda nezmlatil to by ji utesoval ale nn on ji zmnlatil a vy ste vymatlany kdyz mu verite nemela mu rihanna dat 2 sanci ja ho trochu poslouchal a prisel mi pro rihannu dobreja le ted se mi hnusi!!!!!!!!!!! *9* *16* *9* jo ale udajne je to jeho vina prej se pohadali kvuli nevere on ji podvadel s leonou lewis a paris hilton tak jako prase je to!!!!!!!! *9* *9* *9* -
tjn
jj svátá právda.... -
Re: Re: Re: Re: NJN
drž hubu jo chris je mrtě krásnej typas a pisnicky ma nejlepsíí takže ty me teda jako vuebc nezajimas nejaky tvoje nazory jako fakt ne no -
Chris že zmlátil Rihannu?
Já nvm co je na tom pravdy... Podle mě jsou to jen bulvární žvásti... Četla jsem, že to byl nějaký chlap co Rihannu obtěžoval, tak do toho netahejte Chrise... To je bulvár no... Je to jen pro ty co nemaj co dělat a chtěj tomu věřit... Věřte si čemu chcete... Ale můj názor znáte... *3* -
Re: Re: Re: NJN
jako od tebe ?? a jak rozmlatis pocitac ?? -
Krávy
Ježiši vy ste teda chytrý kouknete na net a hned si myslite ze to je pravda!!! Jak kdyby ste je znali KRÁVY *16* *8* -
Re: kkt
chces vedet proc ji zmlatil....protoze se kurvi kurva jedna -
Re: Re: NJN
a dostat nechces -
Re: NJN
Nikdy jeho pisnicky nebyly hezký a on hezký není vůbec !! fuj taka příšera *5* *5* *16* -
NJN
jako sice jí zmlátil ale to nemění nic na tom že má strašně hezký písničky..a je krásnej -
Re: kkt
Matil ji proto ze s nim ceka decko a chtel ho z ni vymlatit.!!!!! *16* -
kkt
Proste kkt nejvetsi to je..nechapu proc ji zmlatil=( *9* -
Chris Brown je ......
Je to neuvěřitelnej kokot,chudák Rihanna!! At táhne do prdele!! At si de krákorat někde pod vodu a at se utopí !! Nechápu Rihannu jak se k němu muze chtit vratit , a jestli je pravda ze je s ním těhotná tak to si fakt vybrala "dobrýho tatínka". *16* *5* *5* *16* -
hajzl jeden
je to debil chudák rihanna to si dovolil fakt moc kokot jeden *16* -
Re: _best_forever_
Já jí taky závidím ty nádherný monokly *9* -
Hajzl
Chris Brown je ten největší kokot jakýho znám a ten atˇ si táhne za tou chudinkou Jordin Sparks když mu Rihanna už nevoní.(Rihannu pěkně lituju) A je to debil.A mimochodem jeho zpěv je HORŠÍ než ječení divokých opic. *5* *16* *10* *8* *13* *9* *9* *5* A je to ten největší malej zpožděnej mamlas je mu 19 let a mlátí holku co se nemůže bránit a takhle hnusně ji zmlátil.A pro jeho fanoušky mám něco co jim změní myšlení koukněte se na http://www.tmz.com/.Tomu věřit nebudete.Chrisovo dílo. *16* -
Fotka
Fotka zbité Rihanny tady: http://www.tmz.com/ n. na novinky.cz Hajzl *10* *10* -
Re: Re: _best_forever_
ha no me už se líbí 4 roky a jeste mě neomrzel...a to už bylo doost new hwezdicek...tak že...... *13* *13* -
pozdrav
ahojky borče seš libovel zpěvák jak se maš *14* -
Re: chudák Rihanna
no jako ja chrise znam už asi 2 roky no ale je to tvuj nazor ja ti to neberu bey! .... jo a o tom že zmlatil rihannu to není pravda vubec se neví jestli to byla rihanna a prej to byl nejakej chlap kterej rihannu vobtěžoval takže dejte klid *4* *4* *3*