-
chudák Rihanna
Já mám úplně opačnej názor než ti, co píší, jak Rihanně závidí-já ji teda spíš lituju...Chris je jen další metrosexuáln, o kterým by nikdo nevěděl, kdyby si nezačal s Rihannou... -
Tak to je hustý!!!!!!!!!
Já ho neznám, ale slyšela jsem, že zmlátil Rihannu. Ne, že bych jí to přála, ale je to hustý *1* -
Re: _best_forever_
Všichni jste děsně zmanipulovatelný :D...naivní kravičky *15* za půl roku tyhle slátaniny budeš psát o někom jiným, kdo zase bude na MTV "hvězda"......ve všem jsou prachy děvčata *3* *1* -
chris brown
Chris je fest dobrej zpěvák na to že mu je jen 19.mám ho fakt ráda.pája-9let *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
:-*
chris best of the best singers -
With you
Fakt nejsem jeho fanynkq, ale pístnička With you je super!!!!! *15* -
_best_forever_
hey Chris... to je úpa borec.... nej písnička je with you.... úpa sem žrala a je úpa kvááásnejD:.... hey Rihanno závidim ti(trochu):D *1* *1* *3* *3* *3* -
Chris-best
Chris je přehnanej,cool,best a všechno možný je hezkej a krásně zpívat prostě tak má vypadat osobnost. -
STOMP the YARD
uplne hrubej fil hraje tam chris.....ale jen chvilec pak ho zabijou *9* *9* celej film sem probrecela:D urcite se na neho podivejte!!!!stoji to za to!!!!! -
Saba
Ty jooo je přenádhernej a nadherně zpiva a ma přenadhernej sons ještě s Josrdain Sparks No Air *14* -
marcy333
ma skvely hlas *14* *14* *14* -
Re: ???
Ten film se jmenuje Stomp The Yard A je přenádhernej a je mi tam chrise hodně moc líto. *9* -
Chris brown i love you
Chris Brown je oprávdu nádhernej a hodně moc závidím Rihanně strašně moc nádherně zpívá a ještě líp tancuje. *14* *3* *4* Je to hodně nádhernej Angel *14* -
CHRIS=BEST
Chris je bombastickej
má upe good songy a taky dobře vypadá *14* *14*
a Rihanně docela dost závidim *9*
JE PROSTĚ BEST *3* *3* *3* -
chris
s rihanou mu to moc sluší a moooc hezky zpívá -
R.M.
Chris Brown má opravdu přenádherný písničky a hlavně se mu povedl song k This Christmas: Try A Little Tenderness on je dokonalej *14* *14* -
chris brown!!!!!
Jo jo je ten nej mohla bych ho poslouchat do nekonečna *14* !!!!
Co mu chybí? Je krásnaj....úžasně zpívá....nádherně tančí....nic mu nechybí...Je dokonalej *15* ! *15* ! *15* ! *15* ! -
chris brown!!!!!
NEJLEPŠÍ ZPĚVÁK NA SVĚTĚ!!!!!MUJ NEJOBLÍBENĚJŠÍzpěvák nejlepší video kiss kissanejvíc best singl Yo *3* *1* *3* *14* *14* -
Re: chris brown!!!!!
jo tem videak kiss kiss kiss je nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
chris brown!!!!!
je super!!!!!ma pěkný písničky *1* a nej videoklip je KISS KISS!!! *1* *14*