Přejít na výpis diskuzí

Chris Brown

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vera88

Nikdo neví,jak to doopravdy bylo

Ahojky,všichni tady máte určitě pravdu,jenže nikdo neví,jak to bylo doopravdy a asi se to ani nedozvíme,protože jsme u toho nikdo nebyl.
    Ať už je to jakkoli,jedno mu upřít nemůžeme,fakt má krásný hlas a dobře vypadá,to je můj názor.Čauky
  • jbjk

vy ste vsichni akorat curaci co vy vite jestli ji zmlatil nebo ne!!!! co vy vite jestli za to nemohla rihana!!!! uprime ja chrise posloucham a je mi u pici jestli nekoho zbil nebo ne!!!! twl poslouchate jeho pisnicky strasne se vam libi najednou zmlati rihanu a sup ty tracky sou hnusny!!!fakt takovy dementy jako vas sem jeste nepoznal!!!! kdyz si ty vase texty ctu tak se tomu musim akorat smat
    a jeste by ste se kvuli tomu mlatlili!!!!fakt vam akorat vysmech
    *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Re: Chris Brown - LOOSER!!

taky bych ti jednu vlepila za ty tvoje blbý keci:D:D *16* *8*
  • lenikkkk

Chris Brown - LOOSER!!

chris brown je peknej looser kvuli tomu ze zbil Rihannu .
  • Re: Chris Brown je debil!!

hahhahah ty si blba jak tago nic nevíš tak nevím co tu píses , za 1 tehotná nebyla ani neni je to kec , za druhy se hadaly v auto kvuli tomu ze ji podvádel se 3 spevackama (paris hilton, leona lewis tu treti nevim ) a hadali se kvulii tomu , jo a kdybi neco byl znamí jen ta tvoje blba hlava na nej nenerazila , nekolikrat byl jmenovan billboard.com (americkej preztizni hudebni casopis ) spevakem roku a to i v dobe kdy z rihanou nic nemel .Nevim jak by mu mohla pomoc kdyz snim nenahrala zadnou pisnicku teda pisen kdera bi bodovala v chard..A je to jen clovek nevim proc ho tak soudite vas nazor , ja nevim jeho CD bych si koupil i po tomto incidentu jelikoz ma pecky skladby a o to tu snad de ! teda jestli nejste ti stupidni fanousci co zerou vse co jejich hezda udela .... *3* *3* *3* no a uz se tesim na jeho CD a rihanna no nic protini ma skladby a je fajn ...Ale CD bych si od ni nekoupil raci byh si ho stahl znetu ...
  • Chris Brown je debil!!

Napíšu to asi takhle: Chris Brown nebyl 2x známý a prosadit se mu pomohla obvzláště Rihanna. Nějaký čas spolu chodili a ona mu poté oznámila na předávání cen, že je těhotná. A jelikož je to krypl, tak ji zmlátil. Ty fotky se dají najít i na internetu, jak je ona zmlácená... On začal flirtovat s jednou zpěvačkou, kterou nyní zveřejnovat nebudu, není pro tento příběh důležitá. Chvíli po té, se Riri s Chrisem rozešla, protože i přes to, že mu to odpustila(zmlácení) ji začal ještě s dotyčnou zpěvačkou podvádět. On se na ni naštval a uveřejnil na internetu Ririiny nahé fotky. Sice není ani jednou vidět Riri do tváře ale podle vlasů a postavy poznáte, že je to ona. Ty fotky nafotili pro své soukromé využití(Riri tam vyloženě odhlená není, ale fotky se dají též najít na internetu). Takže doufám, že ti, co se tu toho debila zastávají konečně pochopí, že je to totální p.čus!! Jako jeho písničky mi nevadí, ani jeho vzhled ne, ale to co udělal Riri když s ním byla těhotná a i to co udělal potom mi příde z jeho strany strašně podrazácký!!!!!!!!!!! *16*
  • aniahqua

Re: Re: _best_forever_

Mě se Chris líbí třeba už přes 2 roky - a nikdy sem o žádny jinym zpěvákovi neřekla, že je prostě best *1*
    -> Chris Brown...mam jeho plakáty snad úplně všude fagt ho lowuju!!<-
  • aniahqua

Re: Re: Krávy

JJ!!!!!!
  • aniahqua

Re: ja

To sou kecy *1* on to neudělal - aspň si to myslim...a jestli jí zmlátil, tak si o to řekla xD
  • maki11

Ste normální?

Chris Brown je největší debil kterýho znám!!!!?????
  • kleo96

Re: Re: NJN

píšeš to protože rihannu zmlátil a jako tak si může myslet jestli je hezkej nebo ne ale tím že tam napsala že je hezkej a má hezký písničky udělala hádku která nemusele bejt ale třeba mě se líběj jeho klipy ale jako kluk ne a tobě se nelíbí vůbec a ta hádka byla zbytečná! *3*
  • happy birthday to you

hodne stesticka zdravicka lasky pařeb atd přeju já
  • lucla

HB

*Chris
  • lucla

HB!

happy birthday Chis =*
  • nik011

happy birthday

*vsechno nej k narozkaaam*!
  • elma

ja

no proste my newime kdo je chris piše si sladky písne jako že on je dokonalost a přitom mlatí riri *8* *8* *8* *8* *8* *9*
  • Re: Re: chudák Rihanna

jj..souhlasim....vsude sou drby nwm cemu verit.Ale i kdyby ji zmlatil tak podle me je to uzasnej zpevak a dycky bude...
  • peggy20

Re: Re: Krávy

jn
  • Re: Krávy

máš prawdu *4* jako i kdyby jí dal přes tu hubu...ona si to zaslouží pizda
  • zuzanka666

chris

rihannu nezmlátil!!!!!!!!!!!!!Jak mohl někdo kdo napsal sladkou písen With you tak moc zmlátit??????????????? *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit