-
nicolexxx
moje nej laska jeto moc dobri spjevak nezalezi natom koho zmlatil asi mnel porc kazd nekomu neco udela kdis ma ktomu duvot ho/ji zmlatit ale nenerikejte proste mu zavidite tek kto kumu neco zavidi ze ma talen nebo ze neco ma tose obraci nato us to vubec nebudou mit nebo zarlej anikomu nic neprejou jenze svjet a lidi se nekdi zmnenej a kazdi nekomu prece jen odpustej ale chris brown ma neuvjeritelnej talen nikdo nesoudi jeho pisne jak je spiva protoze onje spiva uprimnosti a toje proc tolik lidi ho maj moc moc moc milujou jeto muj andel comne porat chrani fakt teda jooo *4* *4* *4* -
-
Re: nicolexxx
Teda jako ,áš pravdu jo, ale mohla by ses naučit psát česky, než něco takhle napíšeš celýmu světu =D Nic ve zlym, ztrapňuješ sama sebe ;) -
Re: nicolexxx
Teda jako nic ve zlým,měj si ho ráda jak chceš,nebo co tu vlastně píšeš..nedá se to vůbec číst,horší pravopis sem v životě neviděla:-!
Ale asi nebudeš o moc lepší,když se zastáváš takovýho budiž kničemi. -
-
Re: Re: nicolexxx
Hele nic vezlym ju, ale ať si ho má ráda jak chce, ať má každej rád koho chce, nebudu to brát nikomu, ale můj názor je a bude, že Chris je frajerskej zpěvák ale ubožák za to co udělal. Každej tu píše něco jinýho, nechte si to rpo sebe a neříkejte to nikomu, stejně nikoho váš názor nezajímá, ani můj nikoho nezajímá... Ale chováte se jako malý děti ;)
-
-
-
Song
Jeho novej song je fakt skvělej. *14* *14* A ten klip *14* *14* A ještě je tam Lil Wein *14* *14* *14* -
-
Lil Wein se píše jinak Lil Wayne.
*2* -
Re: Song
Myslím tím I Can Transform Ya právě ted ho poslouchám *14* *14*
-
-
Nikdo neví,jak to doopravdy bylo
Ahojky,všichni tady máte určitě pravdu,jenže nikdo neví,jak to bylo doopravdy a asi se to ani nedozvíme,protože jsme u toho nikdo nebyl.
Ať už je to jakkoli,jedno mu upřít nemůžeme,fakt má krásný hlas a dobře vypadá,to je můj názor.Čauky -
-
Re: Nikdo neví,jak to doopravdy bylo
Pravda !! každý chybuje , a myslím že se to u něj už nezopakuje , *13* je to frajer !
-
-
Chris Brown - LOOSER!!
chris brown je peknej looser kvuli tomu ze zbil Rihannu . -
-
Re: Chris Brown - LOOSER!!
ti si looser -
-
Re: Re: Chris Brown - LOOSER!!
i love you chris forever
-
-
Re: Chris Brown - LOOSER!!
taky bych ti jednu vlepila za ty tvoje blbý keci:D:D *16* *8*
-
-
Chris Brown je debil!!
Napíšu to asi takhle: Chris Brown nebyl 2x známý a prosadit se mu pomohla obvzláště Rihanna. Nějaký čas spolu chodili a ona mu poté oznámila na předávání cen, že je těhotná. A jelikož je to krypl, tak ji zmlátil. Ty fotky se dají najít i na internetu, jak je ona zmlácená... On začal flirtovat s jednou zpěvačkou, kterou nyní zveřejnovat nebudu, není pro tento příběh důležitá. Chvíli po té, se Riri s Chrisem rozešla, protože i přes to, že mu to odpustila(zmlácení) ji začal ještě s dotyčnou zpěvačkou podvádět. On se na ni naštval a uveřejnil na internetu Ririiny nahé fotky. Sice není ani jednou vidět Riri do tváře ale podle vlasů a postavy poznáte, že je to ona. Ty fotky nafotili pro své soukromé využití(Riri tam vyloženě odhlená není, ale fotky se dají též najít na internetu). Takže doufám, že ti, co se tu toho debila zastávají konečně pochopí, že je to totální p.čus!! Jako jeho písničky mi nevadí, ani jeho vzhled ne, ale to co udělal Riri když s ním byla těhotná a i to co udělal potom mi příde z jeho strany strašně podrazácký!!!!!!!!!!! *16* -
-
Re: Chris Brown je debil!!
chris je moje laska a vdycky bude je my jedno ze zmlatil rihanu i tak by sem na nem mohla oci nechat *14* je to proste muj buh miluju ho strasne mooooc ach jo laka moje milovana *14* -
hele me by zajmalo jak to vis ze ji zmlatil kvuly tomu ze je tehotna nebo co ty si byla u toho ze to vis tak jiste ja ani nevim cemu mam verit to sami ze byla tehotna atd to sem si taky precetla v novinach ani nevis jak to doopravy bylo tak to takhle nekomentuj *13* -
hahhahah ty si blba jak tago nic nevíš tak nevím co tu píses , za 1 tehotná nebyla ani neni je to kec , za druhy se hadaly v auto kvuli tomu ze ji podvádel se 3 spevackama (paris hilton, leona lewis tu treti nevim ) a hadali se kvulii tomu , jo a kdybi neco byl znamí jen ta tvoje blba hlava na nej nenerazila , nekolikrat byl jmenovan billboard.com (americkej preztizni hudebni casopis ) spevakem roku a to i v dobe kdy z rihanou nic nemel .Nevim jak by mu mohla pomoc kdyz snim nenahrala zadnou pisnicku teda pisen kdera bi bodovala v chard..A je to jen clovek nevim proc ho tak soudite vas nazor , ja nevim jeho CD bych si koupil i po tomto incidentu jelikoz ma pecky skladby a o to tu snad de ! teda jestli nejste ti stupidni fanousci co zerou vse co jejich hezda udela .... *3* *3* *3* no a uz se tesim na jeho CD a rihanna no nic protini ma skladby a je fajn ...Ale CD bych si od ni nekoupil raci byh si ho stahl znetu ... -
-
Re: Re: Chris Brown je debil!!
Ou :D .Tak ta holka je marná,ví o tom prd a mele tady.Rihanna nebyla vůbec těhotná.Musím souhlasit s tvými názorami.Ale v Showbiznice to takhle prostě chodí :o) CB. :)
-
-
-
Ste normální?
Chris Brown je největší debil kterýho znám!!!!????? -
happy birthday to you
hodne stesticka zdravicka lasky pařeb atd přeju já -
HB
*Chris -
HB!
happy birthday Chis =* -
happy birthday