Přejít na výpis diskuzí

Chris Brown

OSOBNOST 31.12.2006 
157 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • elma

ja

no proste my newime kdo je chris piše si sladky písne jako že on je dokonalost a přitom mlatí riri *8* *8* *8* *8* *8* *9*
    • aniahqua

Re: ja

To sou kecy *1* on to neudělal - aspň si to myslim...a jestli jí zmlátil, tak si o to řekla xD
  • zuzanka666

chris

rihannu nezmlátil!!!!!!!!!!!!!Jak mohl někdo kdo napsal sladkou písen With you tak moc zmlátit??????????????? *7* *7*
  • miky33

Prase!!!!

kreten!!!!!!!jakoproc by asi spolu nemluvili kdyz ji teda nezmlatil to by ji utesoval ale nn on ji zmnlatil a vy ste vymatlany kdyz mu verite nemela mu rihanna dat 2 sanci ja ho trochu poslouchal a prisel mi pro rihannu dobreja le ted se mi hnusi!!!!!!!!!!! *9* *16* *9* jo ale udajne je to jeho vina prej se pohadali kvuli nevere on ji podvadel s leonou lewis a paris hilton tak jako prase je to!!!!!!!! *9* *9* *9*
    • Re: Prase!!!!

hahahhhaha :D:D:D...delas si ze me prdel??.kolik ti je??...ty to prozivas, jako kdyby jste s Chrisem bejvavali nej kamosi...simte ty jestli se neuchytis jako paparazzi tak uz se neuchytis nikde!!!!..rada: NERES TO
  • tjn

jj svátá právda....
  • draughthorse

Chris že zmlátil Rihannu?

Já nvm co je na tom pravdy... Podle mě jsou to jen bulvární žvásti... Četla jsem, že to byl nějaký chlap co Rihannu obtěžoval, tak do toho netahejte Chrise... To je bulvár no... Je to jen pro ty co nemaj co dělat a chtěj tomu věřit... Věřte si čemu chcete... Ale můj názor znáte... *3*
  • Krávy

Ježiši vy ste teda chytrý kouknete na net a hned si myslite ze to je pravda!!! Jak kdyby ste je znali KRÁVY *16* *8*
    • jbjk

vy ste vsichni akorat curaci co vy vite jestli ji zmlatil nebo ne!!!! co vy vite jestli za to nemohla rihana!!!! uprime ja chrise posloucham a je mi u pici jestli nekoho zbil nebo ne!!!! twl poslouchate jeho pisnicky strasne se vam libi najednou zmlati rihanu a sup ty tracky sou hnusny!!!fakt takovy dementy jako vas sem jeste nepoznal!!!! kdyz si ty vase texty ctu tak se tomu musim akorat smat
      a jeste by ste se kvuli tomu mlatlili!!!!fakt vam akorat vysmech
      *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: Krávy

máš prawdu *4* jako i kdyby jí dal přes tu hubu...ona si to zaslouží pizda
      • Re: Re: Krávy

prosimte...ty znáš rihannu nejak osobne????....ze si to zaslouzi?..jak ji muzes takhle soudit??!!..ja osobne nevim, jak to mezi nima bylo,a proto se do toho nepleu a nesnazim se to nejakym zupsobem resit...myslim, ze nikdo doopravdy nevi, jak to veskutecnosti bylo, ale vsichni se chovaji, jako kdyby u toho stali a soudi situaci... notabene kdyz tu jeste nekdo prohlasi, ze si TO rihanna zaslouzi...to me fakt dorazi..boha jehoo!!:D
      • aniahqua

Re: Re: Krávy

JJ!!!!!!
      • peggy20

Re: Re: Krávy

jn
  • etulka

NJN

jako sice jí zmlátil ale to nemění nic na tom že má strašně hezký písničky..a je krásnej
    • Re: NJN

ma bomba pisnicki moc nadherni ale je nadhernej chtela bich mit snim foto *14*
    • johnnyirwing

Re: NJN

Nikdy jeho pisnicky nebyly hezký a on hezký není vůbec !! fuj taka příšera *5* *5* *16*
      • kleo96

Re: Re: NJN

píšeš to protože rihannu zmlátil a jako tak si může myslet jestli je hezkej nebo ne ale tím že tam napsala že je hezkej a má hezký písničky udělala hádku která nemusele bejt ale třeba mě se líběj jeho klipy ale jako kluk ne a tobě se nelíbí vůbec a ta hádka byla zbytečná! *3*
      • Re: Re: NJN

a dostat nechces
        • johnnyirwing

Re: Re: Re: NJN

jako od tebe ?? a jak rozmlatis pocitac ??
          • Re: Re: Re: Re: NJN

drž hubu jo chris je mrtě krásnej typas a pisnicky ma nejlepsíí takže ty me teda jako vuebc nezajimas nejaky tvoje nazory jako fakt ne no
  • fereirra

kkt

Proste kkt nejvetsi to je..nechapu proc ji zmlatil=( *9*
    • Re: kkt

chces vedet proc ji zmlatil....protoze se kurvi kurva jedna
    • johnnyirwing

Re: kkt

Matil ji proto ze s nim ceka decko a chtel ho z ni vymlatit.!!!!! *16*
  • johnnyirwing

Chris Brown je ......

Je to neuvěřitelnej kokot,chudák Rihanna!! At táhne do prdele!! At si de krákorat někde pod vodu a at se utopí !! Nechápu Rihannu jak se k němu muze chtit vratit , a jestli je pravda ze je s ním těhotná tak to si fakt vybrala "dobrýho tatínka". *16* *5* *5* *16*
  • haslerka10

hajzl jeden

je to debil chudák rihanna to si dovolil fakt moc kokot jeden *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší