-
Hajzl
Chris Brown je ten největší kokot jakýho znám a ten atˇ si táhne za tou chudinkou Jordin Sparks když mu Rihanna už nevoní.(Rihannu pěkně lituju) A je to debil.A mimochodem jeho zpěv je HORŠÍ než ječení divokých opic. *5* *16* *10* *8* *13* *9* *9* *5* A je to ten největší malej zpožděnej mamlas je mu 19 let a mlátí holku co se nemůže bránit a takhle hnusně ji zmlátil.A pro jeho fanoušky mám něco co jim změní myšlení koukněte se na http://www.tmz.com/.Tomu věřit nebudete.Chrisovo dílo. *16* -
Fotka
Fotka zbité Rihanny tady: http://www.tmz.com/ n. na novinky.cz Hajzl *10* *10* -
pozdrav
ahojky borče seš libovel zpěvák jak se maš *14* -
chudák Rihanna
Já mám úplně opačnej názor než ti, co píší, jak Rihanně závidí-já ji teda spíš lituju...Chris je jen další metrosexuáln, o kterým by nikdo nevěděl, kdyby si nezačal s Rihannou... -
-
Re: chudák Rihanna
no jako ja chrise znam už asi 2 roky no ale je to tvuj nazor ja ti to neberu bey! .... jo a o tom že zmlatil rihannu to není pravda vubec se neví jestli to byla rihanna a prej to byl nejakej chlap kterej rihannu vobtěžoval takže dejte klid *4* *4* *3* -
-
Re: Re: chudák Rihanna
jj..souhlasim....vsude sou drby nwm cemu verit.Ale i kdyby ji zmlatil tak podle me je to uzasnej zpevak a dycky bude...
-
-
-
Tak to je hustý!!!!!!!!!
Já ho neznám, ale slyšela jsem, že zmlátil Rihannu. Ne, že bych jí to přála, ale je to hustý *1* -
chris brown
Chris je fest dobrej zpěvák na to že mu je jen 19.mám ho fakt ráda.pája-9let *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
:-*
chris best of the best singers -
_best_forever_
hey Chris... to je úpa borec.... nej písnička je with you.... úpa sem žrala a je úpa kvááásnejD:.... hey Rihanno závidim ti(trochu):D *1* *1* *3* *3* *3* -
-
Re: _best_forever_
Já jí taky závidím ty nádherný monokly *9* -
Re: _best_forever_
Všichni jste děsně zmanipulovatelný :D...naivní kravičky *15* za půl roku tyhle slátaniny budeš psát o někom jiným, kdo zase bude na MTV "hvězda"......ve všem jsou prachy děvčata *3* *1* -
-
Re: Re: _best_forever_
Mě se Chris líbí třeba už přes 2 roky - a nikdy sem o žádny jinym zpěvákovi neřekla, že je prostě best *1*
-> Chris Brown...mam jeho plakáty snad úplně všude fagt ho lowuju!!<- -
Re: Re: _best_forever_
ha no me už se líbí 4 roky a jeste mě neomrzel...a to už bylo doost new hwezdicek...tak že...... *13* *13*
-
-
With you
Fakt nejsem jeho fanynkq, ale pístnička With you je super!!!!! *15*
-
-
Chris-best
Chris je přehnanej,cool,best a všechno možný je hezkej a krásně zpívat prostě tak má vypadat osobnost. -
STOMP the YARD
uplne hrubej fil hraje tam chris.....ale jen chvilec pak ho zabijou *9* *9* celej film sem probrecela:D urcite se na neho podivejte!!!!stoji to za to!!!!!