-
chris
Mám tě moc ráda všechno nejlepší k tvým narozeninám hodně štěstí zdraví a mnoho lásky *1* *14* -
Tohle fakt sladoučkej klučina která zvás by ho nechtěla *14* *4* *14* *8* *15* *1*
-
CHRIS JE ÚŽASNEJ.
-
-
Re:
že je kraasny,však? *14* *14* *14* *14*
-
-
Vsechno nej j narozkam
Muzu se zeptat, co je to za buznu?? *7* -
-
Re: Vsechno nej j narozkam
ja ti dam buzna as ti bude spatne *16* *16*
-
-
chris
miluju ho:D je tak krásnej :D *14* *14* -
Watrinová:-)
Chris mě drží nad vodou.u nás doma + ve škole to neni zrovna žůžový a přemejšlela sem že se životem seknu,ale Chris mě vlastně drží při životě.JE BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ -
-
Re: Watrinová:-)
ahojki je to asi pravda ja mam tie iste skusenosti nechcela bi si si somnou pisat????????????????? ja tes zboznujem US5 *14*
-
-
=o*
nejkrásnější kluk na světě! *14* *14* ...jáá ho prostě miluju!! *14* opravdu ten nejúžasnější kluk... -
chrisik
4ewer in my heart!!!!
nikdy na nej nezapomenu byl to strasne vyjmecnej kluk a moc mu preju aby mel stesti v zivote a uz nikdy nezazil takovou stratu jko kdyz musel odejit od usiku!!!!!!!!!!!..........doufam ze na neho stale jeho fanynky misli a nevimenili ho za zadnyho jinyho zpevaka nebo herce........on si to totiz nezaslouzi ......... i kdyz odesel urcite stale vzpomina na usiky a na svoje fanynky.......ktere stale ma a vzdy mit bude protoze ja se ho nikdy nevzdam a vzdycky to pro me bude ten chris jko byl pred rokem a pul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!LOWE *14* *14* *14* -
♥♥♥Chrisáteško♥♥♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥Chrisá -
Chris
Chris je nejhezči s US5.....US5 FOREVER !!!! *14*