Přejít na výpis diskuzí

Christoph Watrin

OSOBNOST 31.12.2006 
141 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marietka

zlatíčko to je:-*

Chrisík to je nevíc kluk!je prostě krásný ikdyž už odešel z us5 *9* je to fakt suprovej a nejdokonalejší klučina!!! *14* *14*
  • chris007

chris je kocourekuplně ho žeru! *14* *14* *14* *14*
  • lucisek02

Happy Birthday

Vše neej Chrisi hodně uspěchu v životě ve škole jestli jí pořád máš at žiješ spokojený život ale to nejduležitější hodně zdraví a štěstí mám tě moc ráda *14*
  • chrissinka

happy birthday!!!

*14* Všechno nejlepší Chrisi!!! *1* *14* Happy Birthday!!! I LOVE YOU!!!! *14*
  • Happy Birthday Chrisi♥♥

Upe vse nej k tvim narozeninam budes mi mocinky chybet.... ♥♥I love U♥♥ *14* *14* *8* *14*
  • chris

ta stranka je nemescky pomoc tlumocnik!!!!!!!!ale chris je tam moc hezkej a hezky se culi. akorad chilu trva nez vam to naskoci a taky tak pipa kure=) *14* I LOVE CHRIS *14*
  • Chrisík

Chrisik.. I love you.. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • chris

ja sice vim,ze chris nikdy nebudu mit,mozna ho nekdy uvidim treba na koncerte ale urco ne nic vic a to me mrzi jenze tohle vi vsichni co jsou do chrise blazen jako ja tak mi nezbiva nic jinyho nez cekat nez me to zblazneni do chrise prejde *9* *14* *14* *9* *14* *14*
  • i love you

nejkrásnějšíííííííííí
  • richineks

PETICE Us5

Ahoj-potrebovala bych pomoc:vis US5 proste maji petici aby prijeli do čr a musi tam na tu petici poslat email nejmin 5000fanousku...zatim je tam 549...myslis zhe by si ho tam taky poslala...vim zhe je mozna nemas rada....ale jinak nema nikdo z ČR zadna fans ani ja sanci je videt...jestly mas zajem pomoct nekomu ke stesti tak posly email:na koncert@us5-czech.cz a do nej napis:sve jmeno,vek a mesto kde bydlis....jinak dekuju pokud to posles pomuzes nekomu ke stesti...dekuju za vsechny fans

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit