-
ÁÁÁ
Co? Není to žádnej kec? Vždyt Chris nemuže odejit!!:o( *9* -
*12*
*9* mam uplne stejny nazor jako vy vsichni! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *5* -
-
Re: *12*
miluju chrise moc on už sice není v us5 ale pořat ho miluju ale štvemě to že ho už nikdy nespatřím navlastni oči ež sem ho nikdy nevidela..jaho pořat miluju je muj milaček atím vžda zustane...sice ted není tolikslavnej jak byval ale to mě je jedno jaho miluju tak i tak a nikdo mi vtom nezabraníí....vždicky se mi zdsa že se vraci do us5 jestli by tohle nikdy byla pravda byla by jsem neštasnejsi clověk na světě..ja ho miluju ted když není v us5 tak us5 se mi straci před očima ale nedokažu naně zapomenout ikdyž tam není chris ja je musíím milovat ja je miluju z venči se snazim nane zapomenout ale vevnitř je miluju a nejdeto ....jaje miluju všechny!!!ale stvemě to že ho nemam šanci videt na vlastníí očiprotože ja když miluju chrise tak to nejde aby sem nanej zapomenula jak na nekteriho otravu ja ho miluju nevíím co mam dělat kdyžted chris není v us5 tak ja se citim jako nejakej vzduch ja ho milujua nedokažunanej zapomennout milasek muj malej *9* *9* *9* *9* *9* *9* MILUJU CHRISAE WATRINA
-
-
us5
mate pravdu chris tam bude proste chybet je jedinecnej a nikdo ho nemuze nikdy nahradit je mi lito ze odesel ale jeho zdravy je prednejsi -
my love chris
nevím proč se do něj všichni navížíte! chris je prostě a jenoduše super kluk! aby ste si o mě nemysleli že se ho jenom zastávám tak i mě strašně štve že už je pryč z us5! ale možná je to i tak lepší... když se skoro z ničeho nemůžete potěšit a už vás to opravdu nebaví je lepší když skončíte... a to samé bohužel udělal i chris... ale já mu to mám jenom trošičku za zlé, ale lepší když je spokojený sice bez us5 ale bez trápení! to je jenom můj názor... -
Verča
Chudák Chris jsem si přečetla správu od jejo sestry a ta píše že Chris neodešel schválně že je na tom špatně a že tetka odpočívá doma a že doktor mu i sám řek aby odešel že by to bylo horší než je to je mi ho strašně moc líto a moc mi mrzí že odešel a nemam mu to za zlí ve mě pořád zůstane ten nejlepší mam tě moc ráda Chrisi moc. -
Taky myslíte že má Chris nejhezčí hlas?
Já myslim že všichni ho mají krásnej ale Chris ho nejzajímavější -
...
jojo,je sladoučkej *3* -
chris
ja ho miluju! plotoze ma klasnej hlas, oci, vlasy, atd.....!! je ploste božíííííí!! *4* *4* a muj klus si nechal udelat podobne vlasy jako ma on!!! ja je miluju oba!!! :o* <33 *14* *14* *14* *14* -
-
Re: chris
mě se vždycky líbilo jeho břicho *3* *3* -
-
Re: Re: chris
A proč?Mě se na něm líbí včechno *1*
-
-
-
sexy
chris on je takkkk klasnej ja kdyz se na nejpodivam z neho nemuzu jak je nadhernej,celej je k sezrani *14* -
-
Re: sexy
jOjO chRIS JE uUuPEeC MNaAm lIbiL SE Mi ZE VSECh z Us5 a TED KDYz ODeSEl JE THO bLby :( *9* *9* *9* *3* *3* -
-
Re: Re: sexy
To jo máš pravdu
-
-
Re: sexy
Jo jo přesně tak hale máš na něho myspace?
-
-
Chris
Všechno nejlepší k narozeninám Chrisi *1*