Přejít na výpis diskuzí

Christopher Richard Stringini

OSOBNOST 31.12.2006 
400 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KOKOT

KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO T SKURVENYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
  • richie

richie je uúlně nej a ja mam jeho icq!!!!¨
    Naslaho sestrenice moji kamoskjy a on je super ja s nim mluvila a byla sem na koncertu a dal mi podpis!!!! a objal mě!!!! von je fakt in!! na narozeniny mu napisu!!! tedka bydli v berlině ale oni se stejně furt stehujou a jednou bydli zase v americe!! je to fakt zuzo tak my padame ajojjjj kamosky Terka a Martina
    P.S: My obě sme byly na koncertu a mame jeho icq!!! *14* *14*
    • Re: richie

ahoj mohla bych te poprosit o richiho icq dekuji predem napis mi na meil nikolasimka@seznam.cz
    • Re: richie

HAHAAAAAAAAAAAAA SI SMIEEEEEESNA PIčAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZE MAS NA TOHO KOKOTA ICQ??? TAK JA MAM NA WOLFGANGA MOZARTA!!! *16*
      • majda1997

Re: Re: richie

Ha, a já mám na Amose Komentskýho !!! Mám mu něco vzkázat? *15*
      • Re: Re: richie

Já mám taky jeho icq a tak sem byla na koncíku *13* *13* *13* *13*

drz hubu ja je znam a mluvi pravdu fakticky
        • Re: Re: Re: richie

Miluju ho Richie.-) Je to milášek a nikdo o něm nebude říkat že je to buzna ať se podívá na sebe... *14*

drz pysk kravo blba

seš idiot!!! *5* *15* *5* *5* *13*
  • Richie

Cauik
    Richie je prostě nej. Je skvělý*14*
    nemáte někdo jeho tel. číslo? *14*
  • Wow

Richie....bože to se nedá říct jak je....no prostě wow.I LOVE RICHIE *8* *8* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *8* *8* *14* *14* *14*
  • Richie a Chris

Richie a Chris jsou nejlepší,nejhezčí a nejmilejší zpěváci, které znám. Škoda jen, že je nemůžu potkat a nemůžu s nimi někdy pokecat, hold lidi jako já nemají šanci. Ale alespoň můžu poslouchat jejich cedka, které jsou vakt úžasný.
    Vlastně celá jejich skupina je úžasná. *14* *14* *8* *14* *4*
  • Richie

ahojík všem!!! *3* Richie je opravdu moc pěknej,a sladkej dofam že semnou holky souhlasíte!!a chtěla jsem se zeptat chystáte se nějaká na jejich koncert jestly jo tak plosím napište na můj email!!!! *3* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Richie

Ahooj..je fakt krásnej!!ted jak má nový vlasy *14* Ta patka mu fakt slušíí!!! *4* Škoda že takovyhle kluků není víc *1* mějte se lidi *3*
    • Re: Richie

joo..to mu slusi..je bozskeeej!!Je mi lito ze nekoho takovyho neznam... *9* chjooo..to je strasny..kdyz uz se cloveku nekdo libi tak ho nemuze mit..
  • Richie

Richie je tak,ale tak.Ani nemám slov jak je sladkej,krasnej,sexy,hodnej!Prostě má všechno co má kluk mít!A proto ho MILUJU nejvíce ze všech kluků na světě! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Richie

Richie je bozsky *4* hotovy anielik....stsne cool chalan ktory ve uzasne spievat..preco nemozem byt pri nooom?? *9* *10* ved ho tak lubkam *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Richie a Chris

Richie je moc peknej kluk a Chris spolu s nim ..sou to ti nej blondaci a zpevaci na svete *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit