-
Re: Re: ..
Já mám lepší protože ho miluji a to máš jen ráda *1* -
Re: ..
Kájusko to moje je lepší -
US5
Mám ráda RICHARDA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je nádherněj mam jě jich písničky ráda -
..
MILUJI TĚ RICHIE *14* *14* -
Re: Hlasujte pro US5
ahoj jsem vase faninka klarka *9* -
Re: richie věk
vůbec *1* je 86 ... , to že je 88 si vymysleli , aby byl mladší a aby tím získali víc fanynek *5*
a on tenhle rok měl i na svým FB a má ho na svým Myspace... *5* -
richie věk
Cau lidi neci nic rikat ale mate chybne napsanej ron narozeni narodil se roku 1988 a ne 1986 jinak richie je upe nej kluk na svete *14* -
Re: Re: Re: Re: Moc hezkej...
Je ... protože nežije v Canadě *1* -
Re: danicek
Ale on teplej je :( ... nějakej ten pátek z5 to napsal na FB a pak si ho smazal a prý i jeho kamarádka to potvrdila že je gay :)... najděte si to někde na blogu , tam to je ;) *9* -
Re: fuuuuuuuuuuj
takovýho kreténa jsem jakživ neviděla!! *16* Pokut já vím tak tobě se líbit nemusí!!Já ho mám úplně nejradši na nic si nehraje. *14* .A když už se ti nelíbí tak aspoň neměj takovou drzost a chdit ho urážet sem *10* -
Richie
Richie je stejně nejlepší kluk na světě škoda že nikdy v ČR neuvidíme *9* -
Re: Re: VLASY
uff *4* -
Re: VLASY
jj, nechal ale teď už zase vlasy má. Neboj :) -
VLASY
jakto ze se nechal ostrihat????? *7* -
Re: Hlasujte pro US5
ahoj souhlasim s tebou že bysme měli podpořit US5 v soutěži Bravo Otto.Já sama si bravo kupuju a mislim že je to dost dobrý nápad *1* *1* *1* -
Re: Re: danicek
já ho taky lowuju *14* *14* *14* *14* -
Hlasujte pro US5
Ahojky. Zatím se mi to nepodařilo zjistit, ale zkusím to ještě jednou. Teď sem ale přicházím s něčím novým. Cena Bravo Otto. Hlasujte pro US5 na stránkách Brava www.bravo.cz a dejte si tam ceny Bravo Otto. U skupiny roku zaškrtněte jiné a napište tam US5 !!! -
Re: danicek
To určitě udělej!!! *3* Zkusim zjistit, kolik nás je a napíšu to sem, ok? *4* -
danicek
koncert v čr to by bylo supeeer!napíšu to všude at to pošlou! *15* *14* -
Re: Re: richie
Ha, a já mám na Amose Komentskýho !!! Mám mu něco vzkázat? *15*